folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Mynet Veya Son Günlerin Populer Şeysi..

Mynet Veya Son Günlerin Populer Şeysi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Mynetin veya msn.comun veya yahoo veya şu veya bu amann off. a.k birçok web site artık kullanıyor o menüyü.
    Genelde haber scirptlerinde çok görür oldum.Aynı çerçeve içerisinde linklere tıkladıgımızda aynı yerde açılacak kod.hani mynetin anasayfasında haberler kısmındaki gibi neyse anlayan anlamıştır.Öle bişi lazım acaba elimizde öle bişe varmı?yapabilirmiyiz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Bide Ne Demek İstediğini Bi Anlasam :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    bende anlamadım hoca biraz dikkatli yaz kouşur gibi yazmışsın :S ama biz senin sesini duymadan ifadeni anlamıyoruz:S

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    La olm mynete girip anasayfasına bakın ne görüonuz? :)) haberler kısmına bakın linklere tıkladıgınızda haberler aynı çerçevede değişiyor haber kategorileri ni incules etmiş ben o java scirpt kodlarını arıyorum işte : ) yine anlamadınız :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

http://haber.mynet.com/main/?date=10Nisan2007

tıklayın orda  aralarında en büyük olan resimin altında sayılar var arkadaşın bahsettigi  o:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    AsortiC hacı bak şimdi mynete gir o istediğin şeyin olduğu sayfaya gir ve o anda sayfayı kaydet sonra sayfayı frontpage de aç tabloların içini boşalt ama almak isteidğin şeye dokunma.. sonra aralarındna işine yaramayan kodları sil kodlarına kavuşmuş olursun şimdi denedim ben oluyo :D

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

pesi ben senin ne demek istediğini anladım (:

onu ikişekilde yapabilirsin (:

ya frame kullancan

yada kullancağın sistem asp ise ayarların olduğu dosyayı iyice editleyip herşeyin nerde gözükceğini istiyosan oraya koycağın tabloyu boş bırakcan

sonra bi kaç ince ayarı onun (: sonra her dosyana include ediyon . sub end sub yapıyosun .o dosyayı istediğin yerde gösteriyo 

punto cero
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Ben bilmiyordum şimdi biliyorum şuanda bi haber scirptti editliyorum çok güzel bi tasarıma giydirip burada yayınlıcam
    hem aspindirde hem burada olsun.Neyse bilmeyenler benim kadar götü yırtlana kadr aramasın alın adresi ne istedigim açık :))

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/

" bilgi paylaştıkça çogalır. "
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    MaiL Kutusuda Değişmişti, Ama Dehşet oLmuştu

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 1108 Toplam Mesaj: 9