folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mynet Yonjanın Yarısını Satın Aldı

Mynet Yonjanın Yarısını Satın Aldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

Türkiye'nin lider portalı Mynet, sosyal paylaşım sitesi www.yonja.com'un yüzde 50'sini Tiger Global ile birlikte satın aldı. Bu anlaşma ile Mynet'in, Türk internet sektöründe son dönemde gerçekleşen en büyük satın almaya imza attığı tahmin ediliyor

Türkiye'nin lider internet portalı Mynet, ulaştığı internet kullanıcı kitlesini sosyal paylaşım sitesi Yonja ortaklığıyla büyütmeye devam ediyor. Mynet , Tiger Global* ile birlikte lider Türk sosyal paylaşım sitesi Yonja'nın yüzde 50'sini satın almasıyla 2008'e daha da güçlü giriyor.

Mynet Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada, Türk internet sektörünün hızla büyümeye devam ettiğini, Mynet'in de yaptığı yatırımlarla bu büyüme içinde gereken adımları attığını söyledi.

Yonja.com'un Kurucusu ve Yönetici Ortağı Kerim Baran ise açıklamasında bu birlikteliğin önemini vurguladı. Mynet ile bu birlikteliğinin Yonja'nın önünü daha da açacağını, 5 milyon üyesi olan yonja.com'un ayda yaklaşık 15 milyon tekil kişiye ulaşan Mynet ile güçlerini birleştirmesinin sektörde sosyal paylaşım platformlarında yaşanan büyümeye öncülük edeceğini belirtti.

-Türkiye'nin en büyük sosyalleşme platformu www.yonja.com 5 milyon üyeye sahip.
    -Mynet ayda yaklaşık 15 milyon tekil ziyaretçi ve yaklaşık 1.2 milyar sayfa gösterimi ile Türkiye'nin lider ve en yaygın kullanılan portalı.

*New York merkezli Tiger Global 7 milyar USD'lik bir fon yönetiyor. Internet firmalarına yatırım yapan Tiger, bu yatırımlarını dünya çapında gerçekleştiriyor.

kaynak: ensonhaber.com

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    mynetin kurulduğu günü hatırlıyorum 4 kişi ile ofisdeydim ben bu noktalara geleceğini tahmin bile etmemiştim ah bilsem o zamanlardan ortağı olurdum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaça satılmış

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

ibosoft bunu yazdı:
    -----------------------------
    kaça satılmış
    -----------------------------
    millet parayı almış satan satmış alan almış sen napacan parayı :)

zenginin parası zügürdün çenesini yorarmış :)

Dur be kadınnnn....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    feysbuk varken, gerisi teferruat abi :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2177 Toplam Mesaj: 5