MYO Son Döneme Gitmemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar iyi akşamlar;

Ben MYO 2. sınıf öğrencisiyim.

Bazı nedenlerden dolayı son dönem derslerine gidemeyeceğim.

Hocaları ayarlayıp sadece sınavlara gidecek olsam bile yine de o vakitlerde gidemeyeceğim.

Dersleri bu dönem alırsam hiçbirine girmeyip DZ den kalırsam.

2014 yani diğer yıl bu dersleri tekrar aldığımda derslere gitme zorunluluğum oluyor mu?

yani 2. dönemi tekrar okuyacağım 2014 te. çünkü bu yıl bütün derslerden DZ den kalacağım için.

Diğer yıl 2. dönemi tekrar alında derslere girme zorunluluğum oluyor mu?

Not: FF-FD den kalınca dersi tekrar aldığında devam zorunluluğunun olmadığını biliyorum...
     Mesele DZ den kalırsam ileriki yıl devam zorunluluğu var mı yok mu?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

Arkadaşlar iyi akşamlar;

Ben MYO 2. sınıf öğrencisiyim.

Bazı nedenlerden dolayı son dönem derslerine gidemeyeceğim.

Hocaları ayarlayıp sadece sınavlara gidecek olsam bile yine de o vakitlerde gidemeyeceğim.

Dersleri bu dönem alırsam hiçbirine girmeyip DZ den kalırsam.

2014 yani diğer yıl bu dersleri tekrar aldığımda derslere gitme zorunluluğum oluyor mu?

yani 2. dönemi tekrar okuyacağım 2014 te. çünkü bu yıl bütün derslerden DZ den kalacağım için.

Diğer yıl 2. dönemi tekrar alında derslere girme zorunluluğum oluyor mu?

Not: FF-FD den kalınca dersi tekrar aldığında devam zorunluluğunun olmadığını biliyorum...
     Mesele DZ den kalırsam ileriki yıl devam zorunluluğu var mı yok mu?

Eğer Dersten not ile kalırsan , diğer dönem derse girme mecburiyetin yok. Sadece sınavlara girmen gerekiyor . 

Dz dediğini bilmiyorum ancak FF ile bile kalsan derse girme zorunluluğu yoktu bizde . F ile yani devamsızlıktan bırakılmadıgın surece sorun yok

hsyn.ackgz > skype
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Devamsızlıktan kalmış olacağı için sorun var.

Devamsızlık ile kaldığın dersin not bareminde ki harf karşılığı ne olursa olsun, sonraki geçerli dönemde tekrar aldığında devam zorunluluğun her zaman vardır. Bu çok genel kuralı uygulamayan belli başlı üniversiteler varsa bilemiyorum tabi.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Devamsızlıktan kalmış öğrenci notu ne olursa olsun o dersi tekrar görmek zorundadır. 

Sadece sınavlara girebilmek için okula göre %70 ila %80 devam zorunluluğ bulunmakta yani senin iş yaş.

Hocanın kanaatinde olan şeyler 

- Senin devamsızlık sayını belirler kafaya aldıgın hoca seni devamsızlıktan bırakmayacaktır (bizde 2 hoca var derslerine girmiyoruz sınavdan geçmemiz yetiyor)

-Bu sene yapılacak proje vb. şeyleri yapman halinde yine kendisi yeniden yapmanı isteyebilir veya seneye tekrar yapmanı isteyebilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

okulu bırak gitme diplomayıda salla bırak okulu :9

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalarin hepsiyle konus durumunu anlat bir kismi seni anlaacaktir arkadaslarinla konus ara sira imza atsinlar cogundan devamsizliktan kalmazsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Çok yüksek maasli ve devamlı bir iş buldum. Diploma zorunluluğu aşamayacak Bende. Büyük ve köklü bir şirket. Askerliği bir şekilde ertelerim okul ile açık öğretim ile sorun yok. Fakat bu iş haziranda asla önüme çıkmayacak cinsten. Kaçırmamam lazım. Ancak sınava bile gidemeyecek kadar yoğun olacağım. Imza olayı ise çok yaş çünkü okulda tüm hocalar beni ezbere bilen ve seven hocalar. Nden gelmedi hasta mi filan diye soran hocalar yani

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Çok yüksek maasli ve devamlı bir iş buldum. Diploma zorunluluğu aşamayacak Bende. Büyük ve köklü bir şirket. Askerliği bir şekilde ertelerim okul ile açık öğretim ile sorun yok. Fakat bu iş haziranda asla önüme çıkmayacak cinsten. Kaçırmamam lazım. Ancak sınava bile gidemeyecek kadar yoğun olacağım. Imza olayı ise çok yaş çünkü okulda tüm hocalar beni ezbere bilen ve seven hocalar. Nden gelmedi hasta mi filan diye soran hocalar yani

askerliğin duruyosa hiiç boşuna ümitlenme heveslenme.. er yada geç sonunda askere gideceksin ve döndüğün zaman o işi koyduğun gibi bulamama ihtimalin yüksek.. umarım önce askerliği yapar sonra işine  sarılırsın. Askerlik yapılmadıysa eğer devlet başkanıda olsan tırt..

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

yol yakınken bırak o okulu

myo elektronik mezunu olarak söylüyorum bunu

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Bencede hiç myo okuma salla gitsin bi poka yaramıyor bu şahsi düşüncem. Birde devamsızlıktan ve f olarak direk kaldığında derslere girmek zorundasın sanırsam.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 10