Myschoolog - Okul Hayatınızı Yönetin!
-
Uzun süredir üzrinde çalıştığım, PHP+AJAX tabanlı projemi gururla sunarım:

mySchoolog, Türk yapımı lise, ilköğretim ve üniversite öğrencilerinin okul yaşamını kolayca yönetebilecekleri bir Web 2.0 uygulamasıdır. mySchoolog ile;- okuldaki derslerinizi ekleyebilirsiniz
- ders programınızı oluşturabilirsiniz
- yapılacak işlerinizi yazabilir, e-posta ve sms (yakında) ile hatırlatmalar alabilirsiniz. pdf rtf txt html olarak kaydedebilir.
- ders notlarınızı gelişmiş editör ile yazabilir, kaydedebilirsiniz. ayrıca not arayabilir ve notlarınızı paylaşabilirsiniz (yakında)
- resim, döküman, çoklu ortam dosyalarınızı yükleyebilirsiniz.
- dosyaları, notları, yapılacakları derslere göre gruplandırabilirsiniz.
- ajax ve js teknikleri ile hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
- ingilizce ve almanca dil desteğini kullanabilir ve bulunduğunuz ülkeye göre zaman diliminizi seçebilirsiniz.
bu özellikleriyle mySchoolog, web2.0 kategorisinde Türk yapımı bir ilk olma özelliğine sahip ve ücretsiz bir uygulama.
Kısa sürede tüm dünyada yankı buldu ve 100 den fazla yabancı blogda yayımlandı.(Bence artık tahribatda yavaş yavaş web2.0 olmalı, şöyle göze hoş görünmeli. Çünkü yıllardır takip ettiğim tahribat'ta tasarımla uğraşanlar dışında kimsenin web2.0 dan haberi yok. bir çok türk forumundaki tasarımcılar da böyle. ve web2.0 altın çağını yaşıyor şuan. araştırın isterseniz web2.0 nedir, ne tip siteleri vardır. hangi tasarım teknikleri en çok görünür...) bilgi almak isteyenler (http://www.bildirgec.org/yazi/web-2-0-nedir-gercekten) yazıyı okusun.
Proje hakkında önerilerinizi ve yorumlarınızı (mümkünse sitedeki iletişim bölümünden) bekliyorum.
Teşekkürler Tahribat
-
Emek kokuyor yaratıcılık kokuyor :) Türünün benzeri olarak gördüğüm ilk site güzel çalışma devamını dilerim
-
Emeğine SağLık Hoja, HeLaL oLsun
-
okul olsaydı yapardık :) (okulda olsaydı gene yapmazdım insanın içinde olcak :D)
-
wuhahah aynen :) bence okumay ders çalişmak da allah vergisi gibi bişi sen ne kadar istesen bile eline kitapi aldıgın zaman sankı sihirli güçler. kitapi geri bıraktıyordu aklıma pc geçip karı kızla chatlas gelıordu :D dedıgım gibi içinde olcak bederin bi sözü vardi kuyu sulanmayla olmaz içinde olcak :D
-
cok güzel olmus
-
elinize saglık arkadaslar valla bütün hocaların dilindesiniz.
-
hem tebrik...hemde teşekkur ederim.. ben kullanırım bunu :))
-
sagolun arkadaşlar. ilgilerinize teşekkürler.
-
helal olsun valla abi çok güzel bişeye benziyor muhteşem