folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Myspace Aloneizm Düşünce Platformu

Myspace Aloneizm Düşünce Platformu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bu gece yine yoğun duygular içerisindeydim bende myspace de bir düşünce platformu oluşturmaya karar verdim adı Aloneizm.

Aloneizm; Yasamakla ölüm arasinda yasayan insanlarin benimsedigi bir akimdir.Özenti ve yalan kisilere düsmandir.İnsanlari kendi olduguyla benimseyen bir ideolojidir.Yalanin her zaman kullanilmasina karsidir ve onun kötü oldugunu bilir.Aloneizm akimindaki kisiler herkezle dost olmaz arkadas olmaz.Ancak onlari sezdikten sonra ve anlamaya çalistiktan sonra arkadas olarak benimser.Aloneizmde herkez birbirini karsilikli anlar.Herkes ayni seyin dogrultusunda ilerler.Aloneizm akimindaki kisilerin az dostu ve arkadasi vardir.Seçicidir.Ayrica her hangi bir siyasi ideolojiye sahip kisileri barindirabilir.Ayrimcilik yapmaz.İnsanlari yaslari dolayisiyla yargilamaz onun akil yasinlan algilar.Aloneizmde kisiler sessiz sakin edepli kisilerdir.Herkez bu akima girmek istese bile her zaman seçidir.Bir grup gibidir.Kisiler incelenir ve uygunsa bu gruba dahildir.Aloneizmdekiler yanliz oldugu için sadece grubundakilerle iyi iliski kurarlar.Aloneizm yanliz insanlarin hep üzüntü yasiyan insanlarin barinma yeridir.Arkadasliktan ve dostluktan öte seyler paylasilir anlatilir.Grupta daha çok ailesel problemleri olan arkadaslarinla geçinemeyen yada farkli olan kisilerle irtibat kurmayi esas alir.Aloneizmde her kim olursa olsun birbirinle dalga geçmez.Aloneizmdeki kisiler daha çok yanliz kalan ve sessiz sakin günleri seven kisilerle kaplidir.Ömürün su gibi geçtigi ve herseyin yasanmasi gerektigini bilir.Ask,yalan veya herhangi bir problemi büyütmez.Tikkylik düsüncesine karsidir.Ask konusunda ise kimsenin sevemedigi kadar potansiyeli yüksektir.Aloneizm din,dil,irk farki yapmadan üye olunabilir.Gruba dahil edilebilir.Hiçbir ayrim yapilmaz.Karsi oldugu düsünce daha çok özenti ve kendini büyük zanneden veya zengin oluslarinla hava atan kisilerdir.Aloneizmde herkes birdir esittir resittir.Aloneizm büyük bir düsünce büyük bir akimdir.Aloneizm düsüncelerinle çigir açan gizemli bir o kadarda iyi olan kisilerden olusur.

Kendimin yazdığı bu tür insanları toplama yeri diyebilirim.Eyer sizde bu düşüncedeyseniz www.myspace.com/Aloneizm ekleyebilirsiniz.İnş beyenicekler vardır ayrıca hayat hakkında bir çok yazı yazılacaktır.Takip edilmesi gereken değişik bir şey diyebilirim... :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    bence myspace de özenti ama inş düşündügün gibi bir oluşum olur

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    Myspace i olan var mı ki ? neyimiz varda myspace mi olsun töbe töbe :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    fivestar doğru demişsin aslında site açılsa daha güzel olucaktı ama orda daha çok kişiler olduğu için yayılmak kolay olduğu için belki ilerde bağımsız bir site açana kadar böyle ama güzel olucağa benzio :) Ayrıca beyenen arkadaşlar Friend olarak eklerlerse hem kaynaşmış oluruz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Tam benim akım hocam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Bazı yönleri bana uyuyo :| Ama benim öyle sizin bahsettiğiniz şekilde üzüntüm,kederim yada ailevi problemlerim olmuyo :S İlk defa duydum, ilginç geldi..

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

yanı boyle bir dusunce akımıne gerek yok akımlara gerek yok zaten acıkladıgın metınde zaten birbiriyle celıskılı ifadeler mevcut

ozentıden bahsedıyorsun olusturdugn akım emo ların yan sanayisi gibi birşey

neye gore farklılık kıme gore farklılık

sen herkezle bir bağ kurmazsan bu akımda ozentılık olup cıkar secici olmak herzaman ozentiyi getirir

insanları boyle kalıplara sokmak saçma herkez birbiriyle anlaşmak zorunda değil insana insan oldugu ıcın değer verilmelidir

oluşturdugun akıma daha iyi bir tanım yapılabilirdi

şevkini kırmak istemem düşünceleri iyi ama daha toy bırak birazdaha olgunlassın birazdaha pişsin ozaman daha iyi kendını ifade edebileceksin

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

Bazı yönleri bana uyuyo :| Ama benim öyle sizin bahsettiğiniz şekilde üzüntüm,kederim yada ailevi problemlerim olmuyo :S İlk defa duydum, ilginç geldi..

Bazı yönlerinin uyması güzel hocam ben onlardan bahsederken daha çok hani öyle insanlar aslında iyiler ama sorunları olur onlarıda topluma kazandırmak için böyle birşey inş anlatabilmişimdir herkesi bekleriz.. :) beyinsiz bu arada anlatmak istediklerini anladım tabiki ilerleyen zamanlarda değişecek çok şey var seçici olmak zorundayım çünkü elin tikkysi eklerse kafam bozulur :) ayrıca benimsediğimiz fikiri editlicem çünkü o yazıyı 1 dk içinde yazdım daha yani oluşum aşamasında :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    Alerjik bunu yazdı:
    HolySeclorum bunu yazdı:

Bazı yönleri bana uyuyo :| Ama benim öyle sizin bahsettiğiniz şekilde üzüntüm,kederim yada ailevi problemlerim olmuyo :S İlk defa duydum, ilginç geldi..

Bazı yönlerinin uyması güzel hocam ben onlardan bahsederken daha çok hani öyle insanlar aslında iyiler ama sorunları olur onlarıda topluma kazandırmak için böyle birşey inş anlatabilmişimdir herkesi bekleriz.. :) beyinsiz bu arada anlatmak istediklerini anladım tabiki ilerleyen zamanlarda değişecek çok şey var seçici olmak zorundayım çünkü elin tikkysi eklerse kafam bozulur :) ayrıca benimsediğimiz fikiri editlicem çünkü o yazıyı 1 dk içinde yazdım daha yani oluşum aşamasında :)

anladım bu sadece benım şahsi dusuncem

senınde dusunduklerın guzel

begenen ve ilgi duyan arkadaşlar olucaktir tabiki

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Aloneizm nedir yaa sen mi yazdın bunları :S

Living Death
Toplam Hit: 2286 Toplam Mesaj: 10