folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Mysql Databaselerim Kayboldu!!

Mysql Databaselerim Kayboldu!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

İyi günler,

Kendi pcimde çalışan mysqlimi daha üst versiyonla güncelledim. Fakat ne göreyim içindeki databaselerin hepsi uçmuş.

Bunları kurtarmanın bir yolu var mıdır? Databaselerime ait *.frm dosyaları var ama başka bişey bulamadım.

Bi şekilde script olarak bile olsa geri kurtarabilirmiyiz?

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    aynısı benim localhost kurulumunu anlatırken canlı canlı oldu ;)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Mysql sırf sorun zaten. Güncellemeyide vistada stored procedure oluşturamadığım için yapmıştım. Şimdi 3 saatten beri uğraştığım databasei kaybettim. Herşeyi problemli aq.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    table algoritman neydi ? InnoDB'mi birde dosyalarının *.ibd uzantılarıda varmı

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    InnoDB olarak yapmıştım. Fakat ibd uzantılı dosyaları bulamadım. Nereye bakmam gerekiyor açıkcası bilmiyorum? Windowsun araması da yaptım fakat bişey bulamadı, vistanın dosya aramasını pek beğenmedim bu arada.

Toplam Hit: 2143 Toplam Mesaj: 5