folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Mysql Hakkında Basit Bir Soru.

Mysql Hakkında Basit Bir Soru.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bir projem vardı ve %90 ' ı bitti şimdi veritabanımı mysql e çevirmek istedim accesti önceki veri tabanım ve tavsiyeler sonucunda mssql ve mysql veritabanlarından birini yapmam önerildi bende mysql yaptım şimdi ekleme silme güncelleme olaylarını tamamladım mysql makineme kurdum ve dört dörtlük çalışıyor acces gibi her işlemi yapabiliyorum yanlız sorun şu sunucumda plesk kullanıyorum mesela burda oluşturduğum veri tabanımı oraya nasıl tanıtacağım ? accesi dizine atınca çalışıyor mesela peki bunu mysql de nasıl yapacağım acaba ? sunucunun içine bir yere atmak gerekirse sunucu bilgileride elimde var nasıl yapılır acaba plesk panelden tekrar mysql mi oluşturmam gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bildiklerini yazarsa seviniirm.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    kullandıgım her hangi bir mysql yöneticisinin backup özelligi vardır onun sayesinde db'yi sql dosyası olarak kaydet daha sonra server'ındaki mysql'in de yeniden çalıştır.Aktarılıcaktır ayrıyeten mysqldump denilen programıda çalıştırabilirsin ama konsoldan olucagı için zorlanabilirsin.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

şimdi daha önceden phpbb forum kullanmıştım 2 bucuk sene falan oldu orda yedek al diyince sql dosyalarının yedeğini alıyordu buda tam olarak böyle olarak sql yedeğini alacak ve ben onu pleskten upload edeceğim ve kendi pcmde oluşturduğum bilgilerde aynen orada olacak tam olarak böyle değilmi ?

edit :

C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\data\emlak mesela burda datalar var bu dataları aktarsam olmaz sanırım değilmi ? :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    şimdi hacım onu denemedim ama olmıyabilir işin ucunda mysql tüm gerekli bilgileri onu içine yazmıyor die biliyorum...Sen işini garantiye al navicat yada phpmyadmin kur o seni yönlendiricektir:d

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    buzul dostum rene bi program vermişti forumda acces veritabanını mysql çeviren bi onu dene istersen

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

azrail_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    buzul dostum rene bi program vermişti forumda acces veritabanını mysql çeviren bi onu dene istersen
    -----------------------------

hacı onuda buldum renede verdimiydi ? :D öle bişeyler hatırlıyorum ama konuyu bulmam lazım

Access2MySQL Pro 5 bunu indirdim serial istiyor en fazla 10 kayıt düzenleyebiliyor ama tabloları aynen kaydediyor olsun bu işimi görür zaten eklediğim o 10 kayıt denemeydi. buda işimi görür ama seriali olan varsa veya cracklisi oda olur.

ben bi phpmyadmin kurayım en güzeli deneyeyim fena gaza geldim veriabanı konusunda :D

Toplam Hit: 723 Toplam Mesaj: 6