Mysql Klasöründen .Sql İmport Etmek?
-
Bi script için gerekli, ama bunu nasıl yapılacağını anlamadım? Bilgisi olan biraz anlatıverse :)
Bir veri tabanı oluşturup MYSQL klasörünü içindeki magazine.sql yi import edin
-
phpmyadminden gir sonra import yada içeri aktar olcak ordan sonra işte sql dosyanı seç o kadar
-
Edit: MYSQL'i MSSQL olarak okudum, cahilim sorry.
-
bende geçen gün kurcalaya kurcalaya öğrendim mesela phpmyadmin e girdin karşılaştırma seçeneğinin yanında veri tabanı oluşturman için boş alan var oraya veri tabanı adını yazıyorsun oluştur diyorsun..sonra sql butonu var ona tıklayıp sendeki sql uzantılı dosyanın içeriğini oraya kopyalayıp git butonuna tıklıyorsun ve artık o neler çalıştıracağını biliyor... en sade dil bu olurdu sanırım :S
-
http://www.webkeydesign.com/media/images/phpmyadmin.jpg
ok işareti olur yukarıysa çıkart, aşşağı ise içine ekle.
---
Şimdi burada çıkart deyince en altta gzip var ona tıkla.Sonra indir, sonra dosyayı aç, sonrasında nereye kuracaksan import deyip sql dosyaasını ykle.
-
Biryerde hata yapıyorum ama nerede?
Phpmyadmin e girdim, import seçeneği var tıkladım, istenilen sql u seçtim ve git e bastım, Yapmam gereken bu değil mi?
Daha sonra config dosyasını ayarladım, sonuç bembeyaz bir sayfa :) sorun nerededir?
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------
Biryerde hata yapıyorum ama nerede?
Phpmyadmin e girdim, import seçeneği var tıkladım, istenilen sql u seçtim ve git e bastım, Yapmam gereken bu değil mi?
Daha sonra config dosyasını ayarladım, sonuç bembeyaz bir sayfa :) sorun nerededir?
-----------------------------import edilecek dosyayı şeçtin mi :| yada import ettiğin şeyin içerisine oluşturulması gereken sql yapısını ekledin mi boş sayfa import etme de :)
edit: hea bu arada belki senin kullanıcının izinleri yoktur..
-
birşey soracam tabloların yedeğini alamıyorum büyük geliyo 2-3 parça halinde alıyor imput edersen dump türü yazılımlar var alırken o tarz birşey yokmu?
-
burdan devam edeyım .. uyelık sistemi kurmaya calısıyorum index.php i calıstırdım .. sql dosyasını yukledım veritabanına index.php acılıyor ama yenı uyelık veya sıfremı unuttum dedım zaman veritabına baglanılmıyor .. veritabanında su uygulamaları nasıl yapıcam ?
Kurulum : db_baglan.php dosyasını kendi veritabanı bilgilerinize göre değiştirin
uyelik_sistemi.sql dosyasındaki bilgiler doğrultusunda
veritabanınızda yeni veri taba açtıktan sonra tablolar oluşturarak bilgileri import ediniz.
veritabanı oluşturma ve tablo oluşturma bilgilerini internetten bilgi edinebilrisiniz.