folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Mysql Klasöründen .Sql İmport Etmek?

Mysql Klasöründen .Sql İmport Etmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Bi script için gerekli, ama bunu nasıl yapılacağını anlamadım? Bilgisi olan biraz anlatıverse :)

Bir veri tabanı oluşturup MYSQL klasörünü içindeki magazine.sql yi import edin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

phpmyadminden gir sonra import yada içeri aktar olcak ordan sonra işte sql dosyanı seç o kadar

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Edit: MYSQL'i MSSQL olarak okudum, cahilim sorry.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

bende geçen gün kurcalaya kurcalaya öğrendim mesela phpmyadmin e girdin karşılaştırma seçeneğinin yanında veri tabanı oluşturman için boş alan var oraya veri tabanı adını yazıyorsun oluştur diyorsun..sonra sql butonu var ona tıklayıp sendeki sql uzantılı dosyanın içeriğini oraya kopyalayıp git butonuna tıklıyorsun ve artık o neler çalıştıracağını biliyor... en sade dil bu olurdu sanırım :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.webkeydesign.com/media/images/phpmyadmin.jpg

ok işareti olur yukarıysa çıkart, aşşağı ise içine ekle.

---

Şimdi burada çıkart deyince en altta gzip var ona tıkla.Sonra indir, sonra dosyayı aç, sonrasında nereye kuracaksan import deyip sql dosyaasını ykle.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Biryerde hata yapıyorum ama nerede?

Phpmyadmin e girdim, import seçeneği var tıkladım, istenilen sql u seçtim ve git e bastım,  Yapmam gereken bu değil mi?

Daha sonra config dosyasını ayarladım, sonuç bembeyaz bir sayfa :) sorun nerededir?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

muhabir22 bunu yazdı:
    -----------------------------

Biryerde hata yapıyorum ama nerede?

Phpmyadmin e girdim, import seçeneği var tıkladım, istenilen sql u seçtim ve git e bastım,  Yapmam gereken bu değil mi?

Daha sonra config dosyasını ayarladım, sonuç bembeyaz bir sayfa :) sorun nerededir?

-----------------------------

import edilecek dosyayı şeçtin mi :| yada import ettiğin şeyin içerisine oluşturulması gereken sql yapısını ekledin mi boş sayfa import etme de :)

edit: hea bu arada belki senin kullanıcının izinleri yoktur..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

birşey soracam tabloların yedeğini alamıyorum büyük geliyo 2-3 parça halinde alıyor imput edersen dump türü yazılımlar var alırken o tarz birşey yokmu?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

burdan devam edeyım .. uyelık sistemi kurmaya calısıyorum index.php i calıstırdım .. sql dosyasını yukledım veritabanına index.php acılıyor ama yenı uyelık veya sıfremı unuttum dedım zaman veritabına baglanılmıyor .. veritabanında su uygulamaları nasıl yapıcam ?

Kurulum : db_baglan.php dosyasını kendi veritabanı bilgilerinize göre değiştirin

uyelik_sistemi.sql dosyasındaki bilgiler doğrultusunda

veritabanınızda yeni veri taba açtıktan sonra tablolar oluşturarak bilgileri import ediniz.

veritabanı oluşturma ve tablo oluşturma bilgilerini internetten bilgi edinebilrisiniz.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 4171 Toplam Mesaj: 9