folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Mysql Procedure Ve Postgresql Hakkında Merak Ettiklerim

Mysql Procedure Ve Postgresql Hakkında Merak Ettiklerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Herkese merhabalar,

mysql procedureler (yordamlar) konusunda başarılı mı ? kullansam performansa etkisi olur mu ? ve diğer sorum postgresql performans konusunda nasıl sizce kullanılmalı mı ?

edit:php ile kullanılacak

arkinfes tarafından 09/Haz/17 17:48 tarihinde düzenlenmiştir

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hocam, yaptığım son 4-5 projede Mysql kullandım ve bütün sorguları prosedür ile yaptım tavsiye ederim. Şuan android uygulama üzerindeki api verilerini de bu prosedürler üzerinden sağlıyorum. Açıkcası daha tık demedi.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

mysql ve sp veya function kullanımı cok avantajli oluyor. performsni ciddi iyi. fakat sorun şöyle ki transaction yönetimini iyi yapmaz isen sp ortada bir yerde hata alırsa oraya kadar ki kod işlenmiş sonrası işlenmemiş oluyor. eğer transaction yapmazsan yari yariya işlenmiş bir durumda nerede kaldığını bulmaya çalışıyorsun.

göz ardı edilmemesi gereken bir durumda SP = vertabani bağımlılığı. ilerde veritabanı değişicekse ciddi uğraş vereceksin demek.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Prosedür falan bilmiyorum ne anlama geliyor ama PostgreSQL ve ORM dadından yenmez.

Toplam Hit: 2044 Toplam Mesaj: 4
mysql sql postgresql veritabani