Mythbusters"Dan 0.008 Saniyede Mona Lisa
-
Bir çoğumuzun hayranlıkla takip ettiği Mythbusters ekibi, bu kez canlı bir performansla karşımızda.

Mythbusters ekibi bu gösterilerinde iki adet boya makinesi kullanıyor. Bunlardan “cpu” adlı ilk makinenin yaptıkları şaka boyutundan öteye gidemezken “gpu” adlı, boya toplarının büyük hava tankları ile sıkıştırıldığı diğer makine asıl gösteriyi oluşturuyor. Ve mona lisa tablosunu 0,008 saniyede meydana getiriyor.
alıntı: bildirgec.org
-
İlginç :S
-
bu adamları izlemekten aşırı şekilde zevk alıyordum ama uydudan kaldırıldı
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------he yaf uydudan kaldirdilar gicik oldum:( d-smart a kafam girsin:D
-
DestinatioN bunu yazdı:
kaldırılmadı Aydın doğan o.ç u şifreletti 1 belgesel kanalımız vardı oda gitti :( -
DJ_Alper bunu yazdı:
DestinatioN bunu yazdı:
kaldırılmadı Aydın doğan o.ç u şifreletti 1 belgesel kanalımız vardı oda gitti :(
aynen kafamız girsin :| -
bu memlekette herşey para olmuş amk paran yoksa adam deilsin
sonra amk dizi seyredios . nerde ağlamalı filim var oradayız .yokki böle kanallar seyredek
-
beyler mythbustersin türkçe veya ingilizce altyazısı varmıdır acep? kaç gündür arıyordum bulamadım bişi, millet lostu çıktıktan 15 dk sonra türkçeye çevirip dağıtıyor altyazısını, bunu bi Allahın kulu çevirmemiş, gerçi ingilizce olsada olur varsa
-
Tüm sezonlar;
http://www.phazeddl.com/search/mythbusters.p1.htm -
Antikky bunu yazdı:
Tüm sezonlar;
http://www.phazeddl.com/search/mythbusters.p1.htm
hoca Türkçemi? Türkçi değilse hiç işime yaramaz zaten yabancı uydu keylerini kırıp izliyom fark eden bişi yok :) -
Ne biçim adam bunnar ya :|