N 99 İ Hakkında Yardım Gerekli Arkadaşlar
-
N99 İ için elinizde herhangi bir program tema vs. gibi seyler var ise benimle paylaşırmısınız?
-
edit: bu nasıl bir telefondurki hiç bir haltı yok :D
-
kaçak olunca öle oluyo :)
-
n99i nin orjinali yok arkadaşlar :)
ayrıca ne tema ne de program yükleyebilirsin.. çalışmıyor...
-
oyun çalışıyormuş. çalıştıranlar var. ama n95 için ama n99i dede olduğu rivayet ediliyor.
bkz : http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&hs=Lri&q=anycool+n95+oyunlar%C4%B1&btnG=Ara&meta=
-
evet kaçak. daha orjinali türkiyeye gelmedi fakat şöyle bir durum var. Kaçak tel 3 çeşittin
Çin malı = Çabuk arıza gösteren bir tiptir. ekranda kaymalar kitlenmeeler yavaşlamalar
Dubai Malı = Bu üürn orinal kaçaktır. Dubaide vergi %0 işsizlik oranı %3 oda okuyan kesim. bu yuzden hemen hemen fabrika cıkış fiyatına gelir telefon e hiç bir sorun yaşamassınız. birde İMEİ nuamarasını etkinleştirirseniz buda NOKİA da cok kolay sorun olmas. Samsungda şifre olayı var mesela etkinleştirilmiyor :S
Yan sanayi = Buna hiç gelmek istemiyorum yan sanaiisinde hafa kartı takma yeri bile yok :D resmen toplama bi hacımurat gibi
-
anycool var rasasi var garantili :)
-
anycool da aynı..onada birşey yükleyemezsin...
-
Arkadaşım alacak başka bir telefon yokmuydu?
-
Nokia o sürümü daha pisaya çıkarmadı. O sendeki çakma n99i'dir. Elindeki telefona benzer aletin java gibi uygulamaları desteklemez.
-
Vallahi java uygulamalarını destekliyor. :S 6 aydr da elimde hemen hemen sorunla karşılaşmadım dkunamtik kran ıkır tıır actif tv desen normal bi camerası kotu N95 i satmasaydım diorum 5 MP idi N99İ 3.5