N-Keylogger V1.3 (İstek)
-
bu program dökümanlar içinde rene hoca yayınlamış ama dowlandını bulamadım nette. dowland linki yada elinde olan varsa rapid yaparsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler
-
Walla dökümanı yazan arkadaş linki vermiş fakat içinde bi problem olabileceğini düşündüğümden dolayı siteye koymadım
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------bu program dökümanlar içinde rene hoca yayınlamış ama dowlandını bulamadım nette. dowland linki yada elinde olan varsa rapid yaparsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler
-----------------------------google a bak starhakez mi ne var ya onların sitesinde vardı indirmedim gerçi gördüm de
-
http://rapidshare.com/files/128897759/n-keylogger.zip.html
buyur.
-
Gote gelmeyin ha , bende dokumani rene yazmis diye guvenilir dedim ama baskasina aitmis birde.Anlatildigina gore o zaman eleman temiz diye verir size ,icine gomer :| kullanmaya baslamadan onec aginizi bi sniff edin , keylogger i yukleyince agda anormal bir hareket varmi yokmu iyice kontrol edin , tongaya dusmek olmasin :|
-
evet göte gelmeyelim :)
e hadi biri indirip siniff etsin. boşta olan ? :)
-
Sniff edeyim diye test edecektim vm de , pat mcafee yakaladi , dokumanin icerigi yanlis o zaman :D