N11 İndirim Kodu Satan Var Mi ? - 100TL Ve Uzeri
-
Muridler indirim kodu lazim. Telefon alinacak o yuzden en yukseginden bi cek lazim. Sanirin su an 100 tl cekler var. Bu veya varsa daha iyisini ariyorum fiyatta anlasiriz.
-
ben kullandım hacı. twitterdan 5 tl verdiler, anasayfada çıkar reklamı. ona tıklatmayı unutma.
-
Prometheus bunu yazdı
ben kullandım hacı. twitterdan 5 tl verdiler, anasayfada çıkar reklamı. ona tıklatmayı unutma.
Anlamadim abi extra 5 tl indirim mi verdiler sana
-
Hoca baktin mi donanim a ...
Orada 100 lirali ceki 40. Liraya satan adam cok ...
Zaten sanirim en.buyukte 100 tl ...
O da gida da 200 , elektronikte 1000 lira alt limitli ...
Ne alicaksin telefon?
-
Kreyzi bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
anasayfada reklamı çıktı. twittera bağlıyon. takipçi sayına göre değişen miktarda indirim yapıyor. benim 130 takipçi var. her twitimi 28 kişi görüyomuş. bunu hesaplayıp 5 lira indirim verdi.
-
JiggSaw bunu yazdı
Hoca baktin mi donanim a ...
Orada 100 lirali ceki 40. Liraya satan adam cok ...
Zaten sanirim en.buyukte 100 tl ...
O da gida da 200 , elektronikte 1000 lira alt limitli ...
Ne alicaksin telefon?
Diacovery 4gb beyaz. Simdi bunda 1000tl alt limit varsa iste sikinti orada cikar.
Donanima pek guvenmiyorum haci hic alisveris yapmadim ordan uyeliginde refi yok zaten. Burdan bide r10dan bakiniyorum
-
Hacu 100 tl lik ceklerin hepsi elektronikte 10 kati , gida da 2 kati alt limitli...
Discovery icin ariyirsan hic ugrasma yada 50 lik falan cekler var onlari arastir ama sanirim teknoloji de limit hep yuksektir...
Bu arada ilgilenen olursa satilik LG G2 var , pm den ulasilabilir...
-
Prometheus bunu yazdıKreyzi bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
anasayfada reklamı çıktı. twittera bağlıyon. takipçi sayına göre değişen miktarda indirim yapıyor. benim 130 takipçi var. her twitimi 28 kişi görüyomuş. bunu hesaplayıp 5 lira indirim verdi.
Veysel, benim takipçim 1000'in üstünde. işine yarayacaksa linki at bağlayayım. -
-
CanKirca bunu yazdıPrometheus bunu yazdıKreyzi bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Veysel, benim takipçim 1000'in üstünde. işine yarayacaksa linki at bağlayayım.Saol haci cok az veriyo zaten :)
Up olsun.
-
up olsun bizim olsun.
edit: tamamdır halloldu.
Kreyzi tarafından 21/Oca/14 15:55 tarihinde düzenlenmiştir