folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder N11'den Telefon Alınır Mı?

N11'den Telefon Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar,

n11den telefon almayı düşünüyorum ancak çok arada kaldım. Mağaza fiyatlarıyla arada 200-250 lira kadar fark Var. Bu cihazların garanti durumundan, paralel ithalattan falan kaynaklanıyoe sanırım. 

Konu hakkında bilgi, teceübe ve öneriniz var mı?

özellikle samsungda durum nedir?

bir de, samsung telefonlarda uluslararası garanti durumu nedir acaba

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Paralel ithalat alacaksan Delta firmasından şaşma. Pahalı olandan tek farkı garantiyi bunlar veriyor. Samsung'un garanti serviside çok boktan belirteyim. Bakırköy İncirli Samsung servisi ne zaman baksam full çekiyor. Oturacak yer yok. Millet banka gibi sıra numarası alıp bekliyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Paralel ithalat alacaksan Delta firmasından şaşma. Pahalı olandan tek farkı garantiyi bunlar veriyor. Samsung'un garanti serviside çok boktan belirteyim. Bakırköy İncirli Samsung servisi ne zaman baksam full çekiyor. Oturacak yer yok. Millet banka gibi sıra numarası alıp bekliyor. 

Etlik simge elektronik samsung teknik servisi. Mükemmel. Anında işlem yapıyorlar. Ekrana kola döküldü, cihazım cm rom lu halde gönderdim ekranı değiştirdiler şarj aletini değiştirdiler.. 

Deltayı bende tavsiye ederim ama alıyorsan orjinal al. N11 den discovery aldım resmi dist. herhangi bir problem yaşamadım. Hatta ekstra olarak kronik ekran ve şarj girişi sorunu da yaşamadım :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Etlik simge elektronik samsung teknik servisi. Mükemmel. Anında işlem yapıyorlar. Ekrana kola döküldü, cihazım cm rom lu halde gönderdim ekranı değiştirdiler şarj aletini değiştirdiler.. 

Deltayı bende tavsiye ederim ama alıyorsan orjinal al. N11 den discovery aldım resmi dist. herhangi bir problem yaşamadım. Hatta ekstra olarak kronik ekran ve şarj girişi sorunu da yaşamadım :)

Orj. Derken, nasıl anlıyoruz orijinal olduğunu

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Discovery'i sadece Telpa satıyor. Paralel ithalat Discovery yok zaten. Kaldı ki General Mobile firmasının sahibide Telpa.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

daha önce spor aleti falan sipariş etmiştim. Bi sıkıntı yaşamadık. Ürünün sağlamlığı tamamen kaynak firmayla alakalı. N11 sadece aracı konumunda. olmadı kaynak firmayı ürünü sipariş etmeden arayıp konuşur, öyle sipariş verirsin. Yan sanayi ürünü yollayacağını zannetmiyorum n11 in.

xxx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bizim arkadaş LG G2 ilk çıktığında puandı şuydu buydu 1200 liraya mal ederek n11 den almıştı, hangi satıcıdan almıştı sorarım istersen, hiç bi sıkıntı da çıkmamıştı.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

n11 den hıcbırsey alınmaz

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ben aldım 6 ay oldu sıkıntı yok

Yanlız menüler ilk rusça geldi rusyadan ithal sanırım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 9