N73 Galeride Bir Sorun Var
-
arkadaşlar n73e format atdım atdıkdan sonra galeride resim müzik falan gözükmüyor resimlere dosya yöneticisinden giripte bakıyorum müzikleride müzik çalardan açıyorum galeri işlevsiz hale geldi yani benim :( niye olabilir bu sorunu nasıl hallederiz yardımcı olucak olanınız warmı
-
Tlf dan hafıza kartına format at ..
-
hocam telin güncellemesini yap yenisi çıkmıştı duyduğuma göre:/
bendede n73 me var çok hata ile karşılaştım yazılımını falan yükle bi firmware güncelleme yap kesinlikle düzelir yalnız güncelleme yaparken dikkatli ol benim başıma
çok olay geldi onun yüzünden :D
-
bendede n73 var nasi guncelleme yapiyoruz.Benimkide cok asiri yavas oysaki hafiza bombos
-
Forumda mevcut eklemiştim .. Arama butonuna firmware yaz 2. seçeneğe tıkla ..
-
arkadaşlar güncelleme falana gerek yoq hafıza kartını bi yere yedekleyin sonra format atıp bilgileri yeniden alın ram i düzelir telefonun telefon hafızasına çok şey kaydetmeyin elden geldi,kçe hafıza kartını kullanın lifebog da ayarlar öge türlerinden seçili hepsini iptal edin işlem kaydı süresini 1 gün yapın mesaj hafızasını 1 gün yapın mesaj görünüm şeklini 2 satır yapın telefon hafızasına *#7370# yapın format atın telefon hızı yüzde 30 dan daha fazla artar
ayrıca sorunun yanıtıda dediğim gibi telefon hafızasına format at hafıza kartına da at y-browser xıplorer .....gibi programlardan biri niy yükle (dosya yönetici) resmin müziğin deoğru yerde olduğundan emin ol (mesela müzikler sounds un içinde olmaz ise müzik galeride görünmez)bu programlar dışında dosya yöneticidi işinizi az da olsa görür başka sorusu olan varsa sorsun her konuda yardımcı olabilirim