N78 Sürüm Güncellemesi [Yardım]
-
SelamunAleyküm,
N78 Telefonum Var Yazılım Sürümünü Güncellemek İstiyorum Ancak Şuan 2de1 Yeniden Dene Çıkıyor Anlayanlar Yardımcı Olabilirmi Acil Olarak.
-
ihs bunu yazdı:
-----------------------------SelamunAleyküm,
N78 Telefonum Var Yazılım Sürümünü Güncellemek İstiyorum Ancak Şuan 2de1 Yeniden Dene Çıkıyor Anlayanlar Yardımcı Olabilirmi Acil Olarak.
-----------------------------pc suiteden son versyona sahip misin ,
şarja takılı mı telefon
herhangi bi problem varmı telefonda,
suite telefonu görüyor mu ?
edit: hızlı cevap ver maç başlicak :D
-
Evet suite kurulu az önce indirdim telefonu görüyor. Telefonda problem yok sağlam. Az önce kendi kapattı. Sonra uyarı geldi ekrana ve bütün kablo ve bataryayı çıkarın tekrar takın ve bi defa power a basın dedi bastım güncellemeye devam ediyordu pat geri durdu. Sürekli oluyor bu.
-
telefon şu an açılıyor mu peki normal olarak ?
-
Evet onada şuan baktım telefon hala normal açılıyor ve sürekli pcde gidip gelme sesi geliyor usb girdi çıktı olarak. Ve bu normalmiş sanırım öyle bir uyarıda vardı.
-
yav bildiğim kadarıyla n78 güncellemesini tavsiye etmiyorlar çünkü wlan menüsünü falan ingilizce yapıyor /:
ama bak biri şöyle demiş
enü den araçlar sonra yadımcı araçlar daha sonrada cihaz yonetıcısı ne gırıosun orda seçenekler deyıp güncellemelerı kontrol et dıosun beklıosun kontrol edıo sonra onu indirion wifi varsa bedava tabikide sonra kuruosun
ama nokaianın ingilizce sitesinde kurulumu var incele bak kur zaten suiteyle destekler onu
http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/device-software-update
-
Hmm anladım, teşekkürler araştırman ve bilgilendirmen için bi bakayım eğer gerçekten sağlıksız bişeyse hiç mi hiç gerek yok durduk yere halletmeyelim telefonu :) Sağolasın
-
hacım şöyle bişey şimdi türkiyede reklamı falan yapılmadı çok az kişide var sayılı mağaza satıyor o yüzden güncelleştirmeyi türkçe sitesine koymamışlar bazı yerlerde de çeviri yok gibi.. ama iyileştirmeler mevcut tabikide al hocam haberini de oku hatta
http://www.chip.com.tr/konu/Nokia-N78-Nokia-dan-yazilim-guncellemesi_7559.html
bak wlan bağlantısı bulamazsan etrafta turkcelliysen :
Internet 12345678(8 haneli sallama rakam) 5010 a gönder böyle byle dene en az iki mb en çok 1gb internet paketine ulaş güncelle :D
hadi şanslısın maç geç başladı ilgilendik :D
hadi kolay gele hacı kafana takılan bişey olursa mesaj eyle :D
-
Sağolasın :D
Ama maşallah burda baya var wireless kullanan dershane var en basit olarak :D Uğraşmayayım diye yoksa yolda yürüdüğüm her yerde var :D En ünlü olarak Adidas, Mavi Jeans :D Vs. Vs. :D
-
Bu güncellemeyi N78'e yüklemek için cep telefonunuzu HSDPA veya WLAN ile internete bağlamalı ve cihaz yöneticisi üzerinden yeni yazılımı aratmalısınız. Yazılım paketinin boyutu 2 MB. Güncelleme Nokia'nın Software Updater aracı üzerinden gerçekleştirilemiyor.
Mecbur yarın deneyecez artık evin burda varda şifreli bulamadım şifre :D