N95 Etkin Kapak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heredotcomp
    heredotcomp's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu telefon beni hasta edecek ya ghadi ben unutuyorum kapatmayı karşı tarafta kapatmıyor beni dinliyor kafayı yedirtecek kontur kalmadı yaa etkin kapak olayıyla ilgili  cok uğraştım denemediğim yol kalmadı ama bir türlü olmadı yardımlarınızı bekliyorum sağolun sağolun sağolun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

buyur kardeş bu program sayesinde otomatik kapanır aramalar felan.bide sürgüyü kapatınca tuş kilidide otomatikman girer.yanlız sertifikalaman lazım..

Link : http://www.dosya.cc/SlideHelperv1.02T_rkce.rar.html

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heredotcomp
    heredotcomp's avatar
    Erkek
    yav kardeş işte bu sertifikalama olayını bi türlü beceremedim yaa onu nasıl yapacaz veya yokmu elinde sertfifikalı hali
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bilader sertifikalı hali benim ime numarama göre var ama senin ime numarana göre sertifika yapman lazım.telefonun symbian 9.2 bi telefon sen bu sertifikalama işini öğrensen iyi olur yoksa %80 programı yükleyemezsin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    n95 lerde kapağı kapatınca arama sonlanmaması eksiklik değil, tamamen bilinçli bir şekilde yapılmıştır.

Adsense Gelirli Siteler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

thehunturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    n95 lerde kapağı kapatınca arama sonlanmaması eksiklik değil, tamamen bilinçli bir şekilde yapılmıştır.
    -----------------------------

en azından bunu bi seçim olarak koymalıydı istenildiği zaman açılıp istenildiği zaman kapatılabilen bi seçenek..

Toplam Hit: 1637 Toplam Mesaj: 6