N95 Messenger

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    arkadaslar daha onceden kullaniyordum fakat tele format attigim icin silindi. elinde n95 icin msn programi olan varmi? ozellikle su live messenger var resim ekleyip titresim alabiliyoruz ve turkceydi. elimde bir kac tane var ama bunlar eski surumler. bana son surumu ve turkcesi lazim. eski versiyonlarda karsidan ileti almadan karsi tarafa ileti yazamiyorduk. yardimci olursaniz veya elinizde varsa paylasirsaniz sevinirim.

SYL 184
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    peki kullanimi nasil ? calisiyormu kullandinmi ? bosuna cekip ugrasmayayim :)

SYL 184
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    ben kullandım çalılşıyo hoca

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Bende ceptemsn kullanıyorum güsel program
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    ya bende n95 var. titresm alip gonderdigim bi msn wardi silindi zaten bahsettim. en guzeli bence o cokta az kontor gidiyordu. offf offf. delirmemek elde degil :D

SYL 184
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

sonunda buldum calisiyor test ettim. titresim alabiliyorsunuz. dosya gonderip alabiliyorsunuz. kisisel ileti yazip avatar resimler ekleyebliyorsunuz. daha oncede bunun bir alt surumunu kullaniyordum. smdi bu surumu buldum ve turkce. yuklemek isteyen varsa

www.romantizma.com/msn.rar buradan cekeblir.

SYL 184
Toplam Hit: 1746 Toplam Mesaj: 6