N95&8GB,E65 Uyarı Mesajlarını Değiştirin (İstediğinizi Yazın)
-
Sistem klasörlerine erişimi açın;
- "Z:\Resource\Aknnotpi.r14" dosyasını düzenlemek için Hafıza kartına kopyalayın
- Kopyaladığınız "Aknnotpi.r14" dosyasının üzerindeyken 3 tuşuna basın Hex editör ile düzenleyin;
- Daha sonra düzenlediğiniz "Aknnotpi.r14" dosyasını "C:\Resource\" klasörüne kopyalayın.
Alında "Şarj oluyor", "Batarya zayıf", "Batarya boş. Lütfen şarj edin" olan uyarıları da değiştirdim ama ekran görüntüsü almak için bataryanın bitmesini beklemek lazım
Önemli Notlar:
1- Hex editör ile düzenleme işi çok sakat, yanlış bir düzenleme yaparsanız cihazınız açılmayabilir
2- Mesela "1 yeni mesaj" kısmını değiştitirken karakter sayısını aşmamanız gerekir.
3- Hepsini yaptınız eski haline dönmek istiyorsunuz. Cihazınızın dilini İngilizce yapın. Cihazınızı kapatıp açın, "C:\Resource\Aknnotpi.r14" dosyasını silin. Cihazınızın dilini tekrar türkçe yapın.
4- Eğer isteyen olursa linktebenim düzenlediğim N95 8GB için olan "Aknnotpi.r14" dosyasını kullanabilir.
N95 8GB ve E65 cihazlarında test edilmiştir.
N95'de de denenmiştir..hex editörle düzenleme yapmak ve sistem dosyalarına ulaşım yapmak için telefonunuzda x-plore adlı dosya yöneticisi programının olması gerekmektedir
buyrun benim düzenlediğim dosya :
-
vay anasını.
-
Link'te sorun var, kontrol ederseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.
-
N95 8 Gb icin adam gibi calisan bitane tom tom programi yokmu yahu ?
-
symbian tabanlar icin smart setting denilen program wardi ben kullaniyordum dehset birsey xp baslat butonu fln yapıyor tus acma kodunu değiştirebiliyorsunuz
isterseniz x+# aktif oluyor birde kendi istediğinizi ekliyorsunuz isterseniz x+# yi kapatiyor sadece sizina ayarladınığınız tuslarla aciliyor ben 8 tane yön tuşu koyuyom krali gelsn gene acamiyordu ondada mesaj olarak sadece tus kilidi mesajını değiştirebiliodun 2 sene önce simdi ne alemdedir bilmiyorum :D
-
VoLaTiLe bunu yazdı:
-----------------------------Link'te sorun var, kontrol ederseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.
-----------------------------
link sağlam hocam -
Link saglam hoja...
-
ya zaten önemli olan link değil sizde kendi kafanıza göre bişiler yapabilirsiniz ama ben risk olmasın diye verdim o linki
-
66oo da yapabılırmıyz bnu?
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
66oo da yapabılırmıyz bnu?
yapamazsın hocam!..