N96 İçin Msn
-
beyler bayanlar dışarıdan bi n96 getirttim ucuza,Orjinal çin malı falan değil.Lakin vodafone msn olayı n96 yı desteklemiyor :| başka türlü nasıl kullanabilirim telefondan msn i? harici programlardan tavsiyeniz var mı? kankamsn diye dandik bişey indirdim giriş yapıyor msn e listede kimse yok,kontör de gitmiyor bişey anlamadım.
-
kanka msnde bekle kısıler sonradan gelıo biraz beklıycksın . onda kontor bi bakıosun 20 knt gıtmıs 1dk baglanmıssın b bakıosun 10 dk sonra 2 -3 knt gıtmıs gıden kontler gerı gelmıs bende çözemedım ne kadar kontor ıstedgnı bu kankamsn in :/
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------kanka msnde bekle kısıler sonradan gelıo biraz beklıycksın . onda kontor bi bakıosun 20 knt gıtmıs 1dk baglanmıssın b bakıosun 10 dk sonra 2 -3 knt gıtmıs gıden kontler gerı gelmıs bende çözemedım ne kadar kontor ıstedgnı bu kankamsn in :/
-----------------------------
eyv hocam deniycem beklemeyi
var mı başka önerisi tavsiyesi olan?
edit:şu an gitmek zorundayım yarın bakıcam konuya yardımcı olan,olacak herkese teşekkür ediyorum -
www.getjar.com a gir
daha sonra oradan ebuddy msn programını .JAR olanını indir
En kalitelilerden birisidir hiç bir problem çıkartmaz sana
-
telefondan www.ceptemsn.com a gir eger telefonun oradaki msn sürümünü destekliyosa site açılıyo desteklemiyosa zaten telefonunuz desteklemiyo diye uyurı veriyo.
Ben girdim indirdim Toplam 15 kontürüm gitti msn si bok gibi bişey indirdigime pişman oldum bi bok özelligi yok titretemiyonda
-
Teşekkür ediyorum herkese tekrardan.Şu an kanka msn 0.4 ü kullanıyorum.Memnun gibiyim :) saat başı bir kontör gidiyor ortalama
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
Teşekkür ediyorum herkese tekrardan.Şu an kanka msn 0.4 ü kullanıyorum.Memnun gibiyim :) saat başı bir kontör gidiyor ortalama
-----------------------------saat başı derken full online kalıyosun da az mı konusma geçio msndekilerle yoksa paso konusuyomusun yani.. o konuda da bilgi werirsen
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------saat başı derken full online kalıyosun da az mı konusma geçio msndekilerle yoksa paso konusuyomusun yani.. o konuda da bilgi werirsen
-----------------------------yazdiği mesajlara göre gider telefondayken msn de gönderdigin mesaj başına kontür hesaplanıyo ama istedigin uzunlukta gönder uzunluk kontüre yansımıyor onun için telefondan msn e girerken kelimeleri bölerek teker teker yazmanız size zararı olur anlatmak istediginizi tek bir cümlede yaparsanız daha karlı cıkarsınız
-
Hacı ben cep telefonundan ineternete bağlanmayı yeterli bulmuyorum.
Kullanıyorum bende sık sık internete giriyorum cep telefonumdan amma ve lakin bilgisayar gibi olmuyor. Al yanına bi cep bilgisayarı bişey wireless ile gir daha iyi.
-
ebuddyninde vardı cep versiyonu