N96 İçin Msn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    beyler bayanlar dışarıdan bi n96 getirttim ucuza,Orjinal çin malı falan değil.Lakin vodafone msn olayı n96 yı desteklemiyor :| başka türlü nasıl kullanabilirim telefondan msn i? harici programlardan tavsiyeniz var mı? kankamsn diye dandik bişey indirdim giriş yapıyor msn e listede kimse yok,kontör de gitmiyor bişey anlamadım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

kanka msnde bekle kısıler sonradan gelıo biraz beklıycksın . onda kontor bi bakıosun 20 knt gıtmıs 1dk baglanmıssın b bakıosun 10 dk sonra 2 -3 knt gıtmıs gıden kontler gerı gelmıs bende çözemedım ne kadar kontor ıstedgnı bu kankamsn in :/

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    1011010 bunu yazdı:
    -----------------------------

kanka msnde bekle kısıler sonradan gelıo biraz beklıycksın . onda kontor bi bakıosun 20 knt gıtmıs 1dk baglanmıssın b bakıosun 10 dk sonra 2 -3 knt gıtmıs gıden kontler gerı gelmıs bende çözemedım ne kadar kontor ıstedgnı bu kankamsn in :/

eyv hocam deniycem beklemeyi
    var mı başka önerisi tavsiyesi olan?
    edit:şu an gitmek zorundayım yarın bakıcam konuya  yardımcı olan,olacak herkese teşekkür ediyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

www.getjar.com  a gir

daha sonra oradan ebuddy msn programını .JAR olanını indir

En kalitelilerden birisidir hiç bir problem çıkartmaz sana

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

telefondan www.ceptemsn.com a gir eger telefonun oradaki msn sürümünü destekliyosa site açılıyo desteklemiyosa zaten telefonunuz desteklemiyo diye uyurı veriyo.

Ben girdim indirdim Toplam 15 kontürüm gitti msn si bok gibi bişey indirdigime pişman oldum bi bok özelligi yok titretemiyonda

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Teşekkür ediyorum herkese tekrardan.Şu an kanka msn 0.4 ü kullanıyorum.Memnun gibiyim :) saat başı bir kontör gidiyor ortalama
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    Teşekkür ediyorum herkese tekrardan.Şu an kanka msn 0.4 ü kullanıyorum.Memnun gibiyim :) saat başı bir kontör gidiyor ortalama

saat başı derken full online kalıyosun da az mı konusma geçio msndekilerle yoksa paso konusuyomusun yani.. o konuda da bilgi werirsen

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı:

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

saat başı derken full online kalıyosun da az mı konusma geçio msndekilerle yoksa paso konusuyomusun yani.. o konuda da bilgi werirsen

yazdiği mesajlara göre gider telefondayken msn de gönderdigin mesaj başına kontür hesaplanıyo ama istedigin uzunlukta gönder uzunluk kontüre yansımıyor onun için telefondan msn e girerken kelimeleri bölerek teker teker yazmanız size zararı olur anlatmak istediginizi tek bir cümlede yaparsanız daha karlı cıkarsınız

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hacı ben cep telefonundan ineternete bağlanmayı yeterli bulmuyorum.

Kullanıyorum bende sık sık internete giriyorum cep telefonumdan amma ve lakin bilgisayar gibi olmuyor. Al yanına bi cep bilgisayarı bişey wireless ile gir daha iyi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    ebuddyninde vardı cep versiyonu
Toplam Hit: 1967 Toplam Mesaj: 10