N96 Ne Kadara Gider ?
-
Dayım kendine e7 aldığı için n96 sını bana verdi. Ben bu telefonun kamerası çalışmadığı için ekran filmini değiştirdim ekran filmi değiştiğinden beri 1200 fotoğraf çektim hepside birbirinden güzel fotoğraflar . başka hiç bir parçasını değiştirmedim telefonum sorunsuz çalışıyor.Ama yeni telefon almak için satmak istiyorum bu telefon kaça gider ?
Ana Özellikler
- Bağlantı Özellikleri
- : Bluetooth - Gprs - Edge - Hscsd - 3G - Wlan - Usb - Wap
- Konuşma Süresi
- : 210 Dakika
- Bekleme Süresi
- : 220 Saat
- Dijital Kamera Çözünürlüğü
- : 5.0 MP
- Telefon Özellikleri
- : Symbian İşletim Sistemi - Eller Serbest - Titreşim - Ses Kaydı - Sesli Arama - Uçuş Modu - Bas Konuş
- Multimedya Özellikleri
- : Entegre Dijital Kamera - Polifonik Zil - MP3 - FM Radyo - Medya Oynatıcı - Görüntülü Görüşme - Döküman Görüntüleyici - Gps - TV / Projeksiyon Bağlantısı - Harekete Duyarlı Ekran
Teknik Özellikler
- Dijital Kamera Zoom
- : 20 x
- Video Kayıt
- : Var
- Video Oynatma
- Sesli Video Kayıt
- SAR (Özel Emme Oranı)
- : 0.92
Ekran
- Ekran Ölçüsü
- : 640 x 480 Piksel
- Ekran Tipi
- : TFT - 16 Milyon Renk
Hafıza
- Telefon Hafızası
- : 16 GB
- Arttırılabilir Hafıza
Görünüm
- Boyutlar
- : 56 x 102 x 17 mm
- Renk
- : Gümüş
- Ağırlık
- : 125 gr
- Telefon Tipi
- : Kızaklı
Diğer Özellikler
- Mesajlaşma Sistemi
- : SMS - MMS - E-Mail
- Data Formatları
- : Wap 2.0 - xHTML - HTML
- Organizer Özellikleri
- : Dünya Saatleri - Not Defteri - Birim Çevirici - İş Listesi - Alarm - Ajanda - Takvim
- Paket İçeriği
- : Kullanma Kılavuzu - Şarj Cihazı - Pil - Bağlantı Kablosu - Kulaklık
Bu ilk konum olduğu için resim koymayı bilmiyorum, bu arada ilk defa konu açtığım için yanlış bi şey yaptıysam kusura bakmayın
-
telefoncuya verirsen 200 verirler maxımum elden satarsan 230 anca
-
Hadi ya ben bi 250-280 gider diye düşünüyodum
dediğim fiyat aralığında alabilecek varsa bana ulaşırlarsa sevinirim telefonumun hiç bir sorunu yok sorun çıkarsa iade edebilirsiniz
-
malesef öyle hocam içi açılmasa dediğin fiyatlarda çok rahat giderdi 280 verebilirdin ama açıldığı için 230 verir elden alan birisi ama üzülme bendede n95 vardı 2 sefer değiştirdim ekran filmini kızaklı telefonların çoğunda oluyor bu sorun
-
neyse o kadar da kötü telefon değil kalsın ben de :)