N97 Sorunsalı
-
Bugün kuzenim N97 telefonunu benim pc ye usb den bağladı.Telefona pcden biraz foto yükledi.iş bittikten sonra da telefonda sorunlar başladı.Daha önce milyon kez bağladığımız telefonda sorun yokken şuan menüsü değişti.Menüye girince tüm simgeler bir arada duruyor.
Asıl sorun ise menüde galeri simgesi ve birkaç simgenin olmaması.Daha önce galeri için ana ekrana koyduğumuz kısayoldan iriyor.Ama ana menüden artık giremiyoruz.
Orjinal ayarlara çevirdik.fabrika ayarı vs.. yaptık.bu işi nasıl çözeriz..?
-
pc suite yükle yazılımını güncelle
-
Çok hevesli almıştım bu telefonu. Güzel bir telefon ama hiç o kadar parayı vermeye değmezmiş walla. Keşke htc falan alsaydım diyorum.
-
http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/yazilim/nokia-pc-suites nokıanın pc suiti bu linkte pc suiti bilgisayarına kurunca telefonu bağlar yazılımını güncellersin
zaten orada var yazılım güncelleme falan
-
-
Yaw arkadaşlar yazılımı zaten güncel.Henüz 1 hafta önce güncelledik telefonu.O yüzden pc suite ile güncelleme işi yatar.Ayrıca telefonun internet üzerinden yazılım güncelleme özelliği zaten var =)
Format atmayı deneyeceğim ancak içinde 26 GB veri var.Önce onları yedeklemek lazım =)
Benim istediğim format atmadan düzeltmek.Bunun çözümünü bilen varmı acaba ?
-
up güncel !
Bugün çözümü bulamazsam format + versiyonu silip yeniden yüklücem.
Formatsız çözüm yolunu bulan lütfen yazsın arkadaşlar