folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Nakliye Sirketi Olan Yada Calisanlar

Nakliye Sirketi Olan Yada Calisanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Osmaniye Kadirliden Kutahya merkeze ev tasimam lazim. Esya durumu salon esyasi yok gibi dusunun. Fazla esya yok cok azda degil tabi.

2750 gibi fiyatlar aldik pazarlik payida var dediler bu en dusuk aldigim fiyat.Maddi durumum iyi degil iyi hesap yapmam lazim.

Verilen fiyat uygunmudur daha uygun ne olmasi icin nasi bi yol izlemeliyim.

Ben uygun tasirim diyen firmasi olan arkadaslar varsa goruselim.

Mod not. Konu kategorilerine ozen gosterelim.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

ben mersinden-bursa için salon eşyalı 2+1 için asansörlü fiyat aldımdı 2300-2500tl civarı fiyat alıyodum, asansör kullanmıcaksan fiyat pahalı, bide 2 eşya birden götüren firmalar denk gelirse uyguna götürüyor,

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Guzel fiyat almissin firma bilgisi paylasirmisin yinede dursun kenarda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

http://armut.com/teklif-al/nakliye-142  hocam buradan bir tekllif al istersen.Birde Bilmiyorum orada varmı ama nakliyeciler durağı oluyor.Mesela adam kamyonla gidiyor yarısı boş senin eşyalarıda uygun fiyata götürüyor.Orada bir asansör ayarlarsın götürebilirisn

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

enakliyat.com  hocam burdan güzel bi şekilde ayrıntılı ilan bırak sana teklif atıyolar yyada dönüyolar, ordan biraz pazarlık birazda şirkete güvenecek kdr referanns topladınmı dediğim fiyatı bulabilirsin bence, fiyat yüksek geliyosa büyük ihtimal sürekki gittikleri bir il olmadığında dolayıdır, mesela bende adana ve antalyada çalışan firmalar dahi istanbula gidene kdr bursayada uğrar götürürüz diyolarıdı.. :)

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

enakliyat.com  hocam burdan güzel bi şekilde ayrıntılı ilan bırak sana teklif atıyolar yyada dönüyolar, ordan biraz pazarlık birazda şirkete güvenecek kdr referanns topladınmı dediğim fiyatı bulabilirsin bence, fiyat yüksek geliyosa büyük ihtimal sürekki gittikleri bir il olmadığında dolayıdır, mesela bende adana ve antalyada çalışan firmalar dahi istanbula gidene kdr bursayada uğrar götürürüz diyolarıdı.. :)

Teklif actim hocam sagolasin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Webnak.com

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Webnak.com

Şunu hep yapayım diyordum, nasıl mobil app yapılır falan bilgim yoktu. Sonra Aslanoba Capital girmiş, yapmış. 

Adamlarda para da var herkese öğrettiler reklamlarla sistemi. Şaka maka girseydim de bunlar gibi başarılı olamazdım heralde para parayla kazanılıyor.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

Webnak.com

Şunu hep yapayım diyordum, nasıl mobil app yapılır falan bilgim yoktu. Sonra Aslanoba Capital girmiş, yapmış. 

Adamlarda para da var herkese öğrettiler reklamlarla sistemi. Şaka maka girseydim de bunlar gibi başarılı olamazdım heralde para parayla kazanılıyor.

adamların 2 tane treylerını gordum ben sabıt halde ızmıtte ya horoz lojıstıgın karsısındaydı ya da yenı yapılan avm vardı outletcenterın arkasında o tarflarda bıryerlerdeydı. daha cok yerde de varmış. adamlar işi biliyor . 

para para ile kazanılıyor. sen tum kazancını emek bazlı harcıyorsun ama adam para ıle yatırım yapıyor cok dusuk oranlarda bıle muntazam karlar elde edıyor bu yuzden 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1121 Toplam Mesaj: 10
nakliye