Nakliye Sirketi Olan Yada Calisanlar
-
Osmaniye Kadirliden Kutahya merkeze ev tasimam lazim. Esya durumu salon esyasi yok gibi dusunun. Fazla esya yok cok azda degil tabi.
2750 gibi fiyatlar aldik pazarlik payida var dediler bu en dusuk aldigim fiyat.Maddi durumum iyi degil iyi hesap yapmam lazim.
Verilen fiyat uygunmudur daha uygun ne olmasi icin nasi bi yol izlemeliyim.
Ben uygun tasirim diyen firmasi olan arkadaslar varsa goruselim.
Mod not. Konu kategorilerine ozen gosterelim.
-
ben mersinden-bursa için salon eşyalı 2+1 için asansörlü fiyat aldımdı 2300-2500tl civarı fiyat alıyodum, asansör kullanmıcaksan fiyat pahalı, bide 2 eşya birden götüren firmalar denk gelirse uyguna götürüyor,
-
Guzel fiyat almissin firma bilgisi paylasirmisin yinede dursun kenarda
-
-
http://armut.com/teklif-al/nakliye-142 hocam buradan bir tekllif al istersen.Birde Bilmiyorum orada varmı ama nakliyeciler durağı oluyor.Mesela adam kamyonla gidiyor yarısı boş senin eşyalarıda uygun fiyata götürüyor.Orada bir asansör ayarlarsın götürebilirisn
-
enakliyat.com hocam burdan güzel bi şekilde ayrıntılı ilan bırak sana teklif atıyolar yyada dönüyolar, ordan biraz pazarlık birazda şirkete güvenecek kdr referanns topladınmı dediğim fiyatı bulabilirsin bence, fiyat yüksek geliyosa büyük ihtimal sürekki gittikleri bir il olmadığında dolayıdır, mesela bende adana ve antalyada çalışan firmalar dahi istanbula gidene kdr bursayada uğrar götürürüz diyolarıdı.. :)
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
enakliyat.com hocam burdan güzel bi şekilde ayrıntılı ilan bırak sana teklif atıyolar yyada dönüyolar, ordan biraz pazarlık birazda şirkete güvenecek kdr referanns topladınmı dediğim fiyatı bulabilirsin bence, fiyat yüksek geliyosa büyük ihtimal sürekki gittikleri bir il olmadığında dolayıdır, mesela bende adana ve antalyada çalışan firmalar dahi istanbula gidene kdr bursayada uğrar götürürüz diyolarıdı.. :)
Teklif actim hocam sagolasin
-
Webnak.com
-
hipokondriyak bunu yazdı
Webnak.com
Şunu hep yapayım diyordum, nasıl mobil app yapılır falan bilgim yoktu. Sonra Aslanoba Capital girmiş, yapmış.
Adamlarda para da var herkese öğrettiler reklamlarla sistemi. Şaka maka girseydim de bunlar gibi başarılı olamazdım heralde para parayla kazanılıyor. -
rajooonn bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
Webnak.com
Şunu hep yapayım diyordum, nasıl mobil app yapılır falan bilgim yoktu. Sonra Aslanoba Capital girmiş, yapmış.
Adamlarda para da var herkese öğrettiler reklamlarla sistemi. Şaka maka girseydim de bunlar gibi başarılı olamazdım heralde para parayla kazanılıyor.adamların 2 tane treylerını gordum ben sabıt halde ızmıtte ya horoz lojıstıgın karsısındaydı ya da yenı yapılan avm vardı outletcenterın arkasında o tarflarda bıryerlerdeydı. daha cok yerde de varmış. adamlar işi biliyor .
para para ile kazanılıyor. sen tum kazancını emek bazlı harcıyorsun ama adam para ıle yatırım yapıyor cok dusuk oranlarda bıle muntazam karlar elde edıyor bu yuzden