.NAME Domainlerinin İplerini Ogrenme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    Arkadasalr ben bir soteye DDOS atack yapmak istiyorum ama sitenin IP sini bulamiyorum
    mesela www.mix.az whois.sc den bakiyorum gostrmiyor
    www.whois.az dan da baktim olmuor.
    Tutalimki biz bu az lilari bulduk peki su mesela farkli ulkelerinkini nasil bulacagiz

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    LA bir cevap yazsinya

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    saçma bi soru bide cevap bekliyosun ip öğrenmek için whois çekmen gerekmez illa istiosan www.whois.sc den çekersin ip öğrenmek için hangi domain olursa olsun başlat > çalıştır > command yap nslookup yazarak nslookup ı çalıştır oraya domaini gir ttnet dns lerinden çözsün
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    aynen ir2 nin dediği gibi veya en basiti başlat>>çalıştır>>cmd>>ping www.tahribat.com

yani en basiti siteyi pinglersin o da sana ip noyu verir

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    Tesekkurler.

Toplam Hit: 1037 Toplam Mesaj: 5