Name Server Kaydı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek

merhaba,
    resellerzoom'dan reseller paketi,ip ve nameserver aldım.name serverlarıma ait ip verdiler ve "ns1.domainadım.com ve ns2.domain.com " olarak belirlediler.fakat bunları kullanamıyorum diye ticket atınca şöyle bir cevap attılar;

Hello,

We could find that the name servers ns1.fetret.com and ns2.fetret.com are not registered yet. You will need to first egister the name servers at your domainname registrar.

Please confirm the same at the url :

http://reports.internic.net/cgi/whois?whois_nic=ns1.domainadim.com&type=nameserver

http://reports.internic.net/cgi/whois?whois_nic=ns2.adomainadim.com&type=nameserver

şimdi ben bu nameserverları nasıl kayıt ettireceğim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    domainden ns kayıtlarını ns1.kendidomainin.com ns2.kendidomainin.com şeklinde ayarladın ve olmadı öyle mi  ?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Translate:

Biz ad sunucularını ns1.fetret.com ve ns2.fetret.com henüz kayıtlı değilseniz bulabiliriz. Ilk olarak etkialanıadı memuru olarak ad sunucularını egister gerekir

Yakında Güncelenecektır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    domainden ns kayıtlarını ns1.kendidomainin.com ns2.kendidomainin.com şeklinde ayarladın ve olmadı öyle mi  ?

hayır olmadı çünkü name serverları biyere kayıt ettirmem gerekiyormuş =/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    iyide nslere ping atınca ip atanmamış gözüküyor ns1.fetret.com ns2.fetret.com a baktım da  böyle bir nameserver oluşturulmamış nameserver oluşturulması gerek domain panelinden yapılabiliyor olması gerek

örnein bak

http://reports.internic.net/cgi/whois?whois_nic=NS1.TAHRIBAT.COM&type=nameserver

tahribat.com un nsleri nasıl ip belli oluyor ama senin kisine bakalım

http://reports.internic.net/cgi/whois?whois_nic=ns1.fetret.com&type=nameserver

gördün mü boşş nameserver tanımlanmamış domain panelinden tanımlanır büyük ihtimal enomun paneli nasıl bilmiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    domain panelinde hiç birşey yok ki . domain lock var,name server var o da sadece yönlendirmek için bide iletişim bilgilerini düzenleme var.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    TnGu bunu yazdı:
    domain panelinde hiç birşey yok ki . domain lock var,name server var o da sadece yönlendirmek için bide iletişim bilgilerini düzenleme var.
    sana şuan enom da domaini olan arkadaşlar yardımcı olabilirler hiç kullanmadım genelde godaddy kullandığımdan çokda memnun olduğumdan her konuda gerek duymadım 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    bıze panelın bı ss sını gostersen belkı daha ıyı yardımcı olabılrız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    ns atamaktan vaz geçtim =/ domainimi transfer etmek istiyorum godady e ama domain transfer kodumu alamıyorum. dünden beri ticket atıyorum cevap yok.ne yapmam gerekir ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    git turkce sıstem isimtescile transfer et ben gece 3 te aradım musterı hızmetlerını yıne yardım ettıler onlınedestek sıstemlerı var super yardım edıyorlar ve hıc bı sıkıntı yasamadım su ana kadar benım butun domaınlerım isimtescilde.
Toplam Hit: 1628 Toplam Mesaj: 10