Name.Com Şifreler Ve Kayıtlı Kredi Kartı Bilgileri Ele Geçirilmiş
-
Dear ***,
We are writing to inform you of a security measure we have taken to protect the integrity of the domain names and information associated with your account.
Name.com recently discovered a security breach where customer account information including usernames, email addresses, and encrypted passwords and encrypted credit card account information may have been accessed by unauthorized individuals. It appears that the security breach was motivated by an attempt to gain information on a single, large commercial account at Name.com.
Name.com stores your credit card information using strong encryption and the private keys required to access that information are stored physically in a separate remote location that was not compromised. Therefore, we don't believe that your credit card information was accessed in a usable format. Additionally, your EPP codes (required for domain transfers) were unaffected as they are also stored separately. We have no evidence to suggest that your data has been used for fraudulent activities.
As a response to these developments, and as a precautionary measure, we are requiring that all customers reset their passwords before logging in. If you use your previous Name.com password in other online systems, we also strongly recommend that you change your password in each of those systems as well.
Please click the link below to reset your password:
We take this matter very seriously. We've already implemented additional security measures and will continue to work diligently to protect the safety and security of your personal information.
We sincerely apologize for the inconvenience. If you need any additional assistance or have any questions please email customercare@name.com. We'll continue to be as open and honest with you as possible as additional important information becomes available, so keep your eye out for a blog post or additional emails.
Thanks,
The Name.com Team---------------------------
Kredi kartı bilgilerinin vs.. kullanılamaz durumda olduğundan vs.. de bahsediyor fakat yinede he şifre bazında hemde güvenlik bazında gerekli önlemleri almak lazım kullanan arkadaşlar için.
-
attıkları maili siklemedim senin mesajı okudum öyle değiştirdim şifreyi.
-
ne tbt ymiş arkadaş ben de gelen maili sallamadım burada konuyu gördükten sonra değiştirdim :)
10 tane domain var şaka bi yana :)
-
1 - harbiden dün hesabıma 3 kere giriş denemesi yapulmış ama başarısız 2 - telaşlanmayın otomatikman tüm şifreler resetlenmiş zaten 3 - kredi kartı bilgileri kullanıllamaz sadece güvenlik önlemi diye not da geçilmiş
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı1 - harbiden dün hesabıma 3 kere giriş denemesi yapulmış ama başarısız 2 - telaşlanmayın otomatikman tüm şifreler resetlenmiş zaten 3 - kredi kartı bilgileri kullanıllamaz sadece güvenlik önlemi diye not da geçilmiş
hacım bu tip durumlar için sanal kart kullanmayı ihmal etmeyin.
hesabınıza giriş yapılsa bile sizin bilginiz olmadan kart ile işlem yapmak neredeyse imkansız..
-
rappermcs bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdı
1 - harbiden dün hesabıma 3 kere giriş denemesi yapulmış ama başarısız 2 - telaşlanmayın otomatikman tüm şifreler resetlenmiş zaten 3 - kredi kartı bilgileri kullanıllamaz sadece güvenlik önlemi diye not da geçilmiş
hacım bu tip durumlar için sanal kart kullanmayı ihmal etmeyin.
hesabınıza giriş yapılsa bile sizin bilginiz olmadan kart ile işlem yapmak neredeyse imkansız..
sanal kart saçmalığı ile uğraşamam hocam. yok ona aktar şunu yap vs.. ben sıkıntılı adamım uğraşamam. 300 tl lik sadece int. için k.kartım var her ay zaten yarısı otomatik kesiliyo geri kalanda çokta büyük sıkıntı değil. ayrıca name.com a güvenirim her şekilde -
görmeyenler için 1 up. şifrelerinizi değiştirin
-
Translate
Biz hesabınızla ilişkili alan adları ve bilgi bütünlüğünü korumak için almış bir güvenlik önlemi hakkında sizi bilgilendirmek için yazıyoruz.
Name.com son kullanıcı adları, e-posta adresleri ve şifrelenmiş şifreler ve şifreli kredi kartı hesap bilgileri de dahil olmak üzere müşteri hesap bilgilerini yetkisiz kişiler tarafından erişilmiş olabilir bir güvenlik ihlali keşfetti. Bu güvenlik ihlali Name.com tek bir, büyük bir ticari hesap hakkında bilgi elde etmek için bir girişim motive anlaşılmaktadır.
Name.com tehlikeye değildi ayrı uzak bir yerde fiziksel olarak saklanır güçlü şifreleme ve bu bilgilere erişmek için gereklidir özel tuşlarını kullanarak kredi kartı bilgileri depolar. Bu nedenle, kredi kartı bilgilerinizi kullanılabilir bir biçimde erişilen inanmıyorum. Onlar da ayrı ayrı saklanır gibi Ayrıca, EPP kodları (etki alanı transferleri için gerekli) etkilenmedi. Bu verilerin hileli faaliyetleri için kullanılmıştır önermek kanıt yok.
Bu gelişmelere bir tepki olarak, ve bir önlem olarak, biz tüm müşterilerimize diğer çevrimiçi sistemlerinde önceki Name.com şifrenizi kullanırsanız oturum açmadan önce parolalarını sıfırlamak gerektiren, biz de şiddetle şifrenizi değiştirmenizi öneririz bu sistemlerin her biri de.
Şifrenizi sıfırlamak için aşağıdaki linki tıklayınız:
Biz çok ciddiye bu konuda alır. Biz zaten ek güvenlik önlemleri uyguladık ve kişisel bilgilerinizin güvenliğini ve güvenliğini korumak için gayretle çalışmaya devam edecektir.Biz içtenlikle rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Daha fazla yardıma ihtiyacınız veya varsa herhangi bir soru e-posta customercare@name.com lütfen. Ek önemli bilgiler kullanılabilir olduğunda Biz açık ve dürüst mümkün olmaya devam edeceğiz, bu nedenle bir blog yazısı veya ek e-postalar için göz dışarıda tutmak.
teşekkürler,
Name.com Takım