folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Nanowires,Nanotubes (Yaw Bunlarla İlgili Turkce Dokuman Bulamiyorum)

Nanowires,Nanotubes (Yaw Bunlarla İlgili Turkce Dokuman Bulamiyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Baya vakit oldu ariyorum bi dane elle tutulur bir türkçe döküman bulamadim. Nanoteknoloji nedir vs... alakalı birçok şey çıkıyor ama ben yalnız bu konuları ele alan 10-15 sayfalık bir döküman-slide arıyorum...Benim bulamadigimi bulan olursa cok sevinirim.Sabah 7'ye kadar bulamazsam battık:)))

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    oh be sonunda 7-8 sayfalık bir döküman bulabildim.Sevincimden yazıyorum:) Tam tamına 2 saat 26 dakka sonra bir dökümana erişiyorum oleyyyy:) Ama hala eksikler var nanowiresla ilgili bi şi çıkmadı. İşi olmayan arkadaşlar bi destek çıkarsa nanowires için çok makbule geçer...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Kelimelerin Türkçede karşılıklarını bulunca daha rahat hallettim...Gereksiz bir konu oldu,neyse ben kurtuldum...Kalın sağlıcakla...Hayırlı sabahlar olsun...

Toplam Hit: 1033 Toplam Mesaj: 3