folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Napar Acaba Bu Telekom ???

Napar Acaba Bu Telekom ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    hatırlarsanız telekom yaz sonunda falan 256 kullanıcılarına 6 aylık ücretsiz 1024 e geçiş imkanı sağlamıştı... 6 ay bitti adamları tekrar 256 ya geçmek istediğimi söylemek için aradım, bana dediler bi işlem yapılmayacak, kullandığım 6 ay boyunca kotayı aştıysam ki neredeyse hepsinde aştım kendiliğinden dönecek vs vs. mart a girdik baktım hala 1024 bi daha aradım emin olalım diye yine aynı cevap... mart ın 7 sine geldik ve hala 1024 var ve eğer bana bu ay fatura 1024 6 gb limitli tarifeden gelirse boku yerim. Bu konuda bilginiz var mı telekom bu ay beni s.ker mi, beleş 1024 kullandırıyolarsa vardır altında bi şey di mi... kesin 150 ytl fatura gelecek kapattıracam adsl yi o olacak... her neyse cevaplarınızı bekliyorum...

Metallica Rules
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    hoca merak etme sen aradın dedinse 256 tarifeye geçeyim die düzeltirler

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Aramakla olmaz o iş...

Adamların dünyadan haberi yok..

Git telekoma söyle böle böle 256 ya geçeçem de..

O iş beklemeye gelmez kalırsın 1024 de valla :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 829 Toplam Mesaj: 3