Napsam Ben Ya
-
ya beyler benim kafa çalışmıyo artık ne yapacağıı bilmiyorum ya.bizim sitede bir kız var çok tatlı bi kız ben bu kızdan hoşlanıyorum ama yaklaşamıyorum sebebini bende bilmiyorum ama bir türlü olmuyor bana bir akıl verin ya ne yapsam ne etsem bu kızı nasıl tava getirsem o benden hoşlanıyor mu onu da bilmiyorum ama ben çok hoşlanıyorum ona aşığım galiba . siz bir akıl verin nasıl yaklaşırım ben bu kıza.evimiz çok yakın birbirine hatta ailelerimiz tanışıyor bile ama hani türk milletinin kafası çalışmıyor bu flört işlerine hep yanlış anlaşılıyo bende bundan korkuyorum.
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
moderator yada ozel uye yap kizi
-----------------------------ne alakası var ya
-
site deyince internet sitesi anladı galiba arkadaş :D
-
tek sey onun ewinin karsındakı apartmanın en ust katına cık ve seviorsa atlamana izin vermez (ögrenmıs olursun ) yok yüzünü cevirip te giderse sende atla bari cıkmıs ken :D
-
izmirim_35 bunu yazdı:
-----------------------------
site deyince internet sitesi anladı galiba arkadaş :D
-----------------------------muhaha züper yaw
bu arada aşk diye bir şey var ama kimse kimseye aşık değil kendine aşık insan
sen ona aşık olduunu sanıyorsun çünkü seni mutlu ediyor
kendin için onu yanında sürüklüyosun
neyse git söyle ben kendime aşığımda aşkımı pekiştimek için bana yardım edermisin de
banada aldırma :D bi kitap okudumda düşünüyorum
-
Akr3pTbT bunu yazdı:
-----------------------------tek sey onun ewinin karsındakı apartmanın en ust katına cık ve seviorsa atlamana izin vermez (ögrenmıs olursun ) yok yüzünü cevirip te giderse sende atla bari cıkmıs ken :D
-----------------------------a.q bizim evn önünde e-5 gibi bu cadde var o kadar işlek ortasında duruyom biri gelse çarpsa diye kimse çarpmıyo a.q ölmeyi bile beceremiyoz :)