Nargile‘Ye Şarap, Vodka Falan Katan Kafe/Bar?
-
Türkiye'de bildiğiniz böyle kafe bar ortam falan var mı?
Şaraplı nargile diye menü geldi denedim harbi çok güzel oluyor kafa da yapıyor :P Varsa bildiğiniz bir yer söyleyin (Ankara içinde) bir gün gideriz beraber.

-
beşevlerde göbekde bayrak cafe var orada içiyordum önceden.
-
Valla hocam vodkalı vs var mıdır bilmiyorum ama şaraplı nargile hemen hemen her cafede bulunur..
-
beni yakından görmek tanımak isteyen arkadaşlarla güzel bir buluşma olabilir aslında. yapalım böyle bir organizasyon :)
katılan herkese ubuntu cd si hediye edecem
-
Haftada 3 4 kez bizzat nargile yapan biri olarak , tadını tartışamamakla beraber insanın akciğerlerini bildiğiniz sikiyor bu nedenle tavsiye etmiyorum..
Bunun yerine ser ' e suyla beraber aromaya göre elmaysa elmalı toz çaylardan , capiyse süt Koyulabilir , bunlar arttırılabilir.. Ben bizzat taze meyve koyuyorum çokta manyak oluyor :) ;)
Edit : Ankaradao lsam kesin gelir senle çok güzel laf dalaşına girerdim ;) :) -
hocam ubuntu cd si verceksen yarın seni en kral mekana götürürüm bahçelide votkalı şuruplu fln güzel birşey ayarlatırım :D
-
bir kere alkollu içtim ondada portakal+energy+vodka idi fakat normal nargileden fazla bir farkı yoktu
-
vodka ve vişne suyu karıştırıp hazırlamıştım bi keresinde hiç hoşuma gitmedi açıkçası :/
ciğerlerimin sallandığını hissediyordum, kafası olsa tamam ama o da yok :D
-
2002 yılından bu yana haftada 2-3 kez nargile içen birisi olarak tecrübeme dayanarak : bal,anason,sobiesky olacak su yerinde nargileyi içinize bir çekin ciğerleriniz bayram etsin deneyin görün bakın :))