folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder "Narrow Web" Printing İle Ugrasan Muridler

"Narrow Web" Printing İle Ugrasan Muridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadaslar,

Icinizde narrow/web printing, sheet/web printing veya digital printing ile ugrasanlar var mi ?

EDIT : fikir alisverisinde bulunmak istiyorum

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Burayi aliyim

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Kimse mi yok hacilar.... ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek

1 er dk arayla kimi bekliyosun hocam?

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    ercag bunu yazdı

1 er dk arayla kimi bekliyosun hocam?

Kimseyi beklemiyorum haci. Burasi tbt hizli cvp gelir diye bir beklentim vardi da.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Madem o kadar cevap istyon hacı bende yok :)) 1.dk içince cevap veremedim ama :PP Affet artık.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

O nedir bide onu anlatsaydın

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

O nedir bide onu anlatsaydın

Hocam,

Narrow veya sheet web printing

Urunlerin uzerine yapisan etiketler ( orn margarinler, ilaslar ) sleeve tipi olan etiketler ( orn coca-cola nin uzerindeki naylona benzeyen gibi ) onun disinda junior'un cikolatali yogurtlarinin uzerindeki bookletler gibi (2,3 sayfa olur ya ) onun gibi yapilan baskilara narrwo web printng denir.....

narrow web'in

letterpress,dry-offset,offset,flexo,screen tipi baskilari mevcuttur...

Iste bu isle ugrasan var mi diye soruyorum hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

kebapçıya her girdiğimde üzerinde kebapçının logosu olan ıslak mendillerden 5-6 tane atıyorum çantaya, o olurmu?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

kebapçıya her girdiğimde üzerinde kebapçının logosu olan ıslak mendillerden 5-6 tane atıyorum çantaya, o olurmu?

Yok hocam....

Benim dedigim su sekilde... O mendiller eger bir poset v.s. herneyse icindeyse ve onun uzerinde yapisik bir etiket varsa o zmn olur.

Ya da soyle dusun ayranlarin uzerinde, cokokremlerin uzerindeki etiketler.... Daha bir suru tip etiket.

Toplam Hit: 683 Toplam Mesaj: 10