"Narrow Web" Printing İle Ugrasan Muridler
-
Arkadaslar,
Icinizde narrow/web printing, sheet/web printing veya digital printing ile ugrasanlar var mi ?
EDIT : fikir alisverisinde bulunmak istiyorum
-
Burayi aliyim
-
Kimse mi yok hacilar.... ?
-
1 er dk arayla kimi bekliyosun hocam?
-
ercag bunu yazdı
1 er dk arayla kimi bekliyosun hocam?
Kimseyi beklemiyorum haci. Burasi tbt hizli cvp gelir diye bir beklentim vardi da.
-
Madem o kadar cevap istyon hacı bende yok :)) 1.dk içince cevap veremedim ama :PP Affet artık.
-
O nedir bide onu anlatsaydın
-
HolyOne bunu yazdı
O nedir bide onu anlatsaydın
Hocam,
Narrow veya sheet web printing
Urunlerin uzerine yapisan etiketler ( orn margarinler, ilaslar ) sleeve tipi olan etiketler ( orn coca-cola nin uzerindeki naylona benzeyen gibi ) onun disinda junior'un cikolatali yogurtlarinin uzerindeki bookletler gibi (2,3 sayfa olur ya ) onun gibi yapilan baskilara narrwo web printng denir.....
narrow web'in
letterpress,dry-offset,offset,flexo,screen tipi baskilari mevcuttur...
Iste bu isle ugrasan var mi diye soruyorum hocam.
-
kebapçıya her girdiğimde üzerinde kebapçının logosu olan ıslak mendillerden 5-6 tane atıyorum çantaya, o olurmu?
-
ipTelefon bunu yazdı
kebapçıya her girdiğimde üzerinde kebapçının logosu olan ıslak mendillerden 5-6 tane atıyorum çantaya, o olurmu?
Yok hocam....
Benim dedigim su sekilde... O mendiller eger bir poset v.s. herneyse icindeyse ve onun uzerinde yapisik bir etiket varsa o zmn olur.
Ya da soyle dusun ayranlarin uzerinde, cokokremlerin uzerindeki etiketler.... Daha bir suru tip etiket.