folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Naruto Ps3 Game(Çevirme Pc)

Naruto Ps3 Game(Çevirme Pc)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

Naruto ps2 ps3 oyunlarını pc de oynamak istiyorum ps oyunlarını pc oyunlarına donüştürmek için program vardi kullananlar varsa bi link verebilirmi yada isim Narutonun bi oyunu varda onu indirip oynamak istiyorum  videosunu da atam aşagi

http://www.youtube.com/watch?v=itpeBwycqJQ

oyun buydu bi oynayabilirsem çok iyi olacak şimdiden saolun

Freedoom is not free.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Ps3 oyunlarını pc için çevirme olduğunu sanmıyorum. Ama yeni çıkan bir yöntemle ps2 oyunları ps3 de oynanacak şekilde ( Slimler dahil ) çevrilebiliyor.

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

hocam onlara "emulator" deniyor. ps2 ve ps3 emulator olarak arattığınız takdirde bulursunuz diye tahmin ediyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

ps3 için emulatör yok, bi 6-7 yıl daha falan da çıkmaz heralde çünkü ps3 çıktığından beri pc donanımları ps3 emulatörünü kaldırabilecek kadar gelişmedi, hem emulatör olayı aslında baya zor bir olay kimsenin de uğraşacağını sanmıyorum

Ama ps2 için psx2 emulatörünü kullanabilirsin:

http://pcsx2.net/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

ps3 için emulatör yok, bi 6-7 yıl daha falan da çıkmaz heralde çünkü ps3 çıktığından beri pc donanımları ps3 emulatörünü kaldırabilecek kadar gelişmedi, hem emulatör olayı aslında baya zor bir olay kimsenin de uğraşacağını sanmıyorum

PC donanımları PS3 donanımını solda sıfır bıraktı hocam ne gelişmemesi? Mimarisi farklı olduğu için adı üstünde emulatör kullanıyoruz. Tamamen yazılımsal bir olay. Ona bakarsan bazı ps2 oyunları hala emule edilemiyor. Ps2 donanımı da mı pc'den çok gelişmiş? Emülasyon işi işlemci mimarisi ile alakalı. Bildiğimiz x86 işlemcileri bile emüle etmek acayip zorken mümkün olduğunca gizli tutulan ps3 donanımını hackleyip, yalayıp, yutup, emüle etmeyi sen düşün artık. Birisi kafa yormaya devam ettikçe bir gün olur elbet.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    splintercell
    splintercell's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

PC donanımları PS3 donanımını solda sıfır bıraktı hocam ne gelişmemesi? Mimarisi farklı olduğu için adı üstünde emulatör kullanıyoruz. Tamamen yazılımsal bir olay. Ona bakarsan bazı ps2 oyunları hala emule edilemiyor. Ps2 donanımı da mı pc'den çok gelişmiş? Emülasyon işi işlemci mimarisi ile alakalı. Bildiğimiz x86 işlemcileri bile emüle etmek acayip zorken mümkün olduğunca gizli tutulan ps3 donanımını hackleyip, yalayıp, yutup, emüle etmeyi sen düşün artık. Birisi kafa yormaya devam ettikçe bir gün olur elbet.

emülatörlerin optimizasyonu berbat denecek kadar kötü olduğu için çok güçlü bi pc donanımı gerektirecegini düşünerek böyle bişey demiş olabilir torpedo_XL

yoksa pc *iker atar her türlü

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    splintercell bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

emülatörlerin optimizasyonu berbat denecek kadar kötü olduğu için çok güçlü bi pc donanımı gerektirecegini düşünerek böyle bişey demiş olabilir torpedo_XL

Aynen arkadaşın dediği gibi ben ps3 oyunlarını kaldırabileceği kadar demedim emulatörü kaldıracak kadar dedim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    splintercell bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Aynen arkadaşın dediği gibi ben ps3 oyunlarını kaldırabileceği kadar demedim emulatörü kaldıracak kadar dedim.

hım sonuç itibariyle ps3 emusunu ne zamana görürüz :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

surekli upgrade yapilabilen pc ler ile seneler once cikmis bir konsolu kiyaslamak ne derece dogru? bir dusunun bakalim ps3 ciktigi zamanlarda kiyaslanabilecek pc var miydi. hdmi cikisini bile ilk ps3 te gormedik mi.

Syntax error..
Toplam Hit: 1145 Toplam Mesaj: 9