NASA, 74 Yaşındaki Kadının Restoranını Bastı
-
ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Ay’dan getirilen bir tuz tanesinden bile küçük olan ve ulusal hazine kabul edilen toz parçasını geri almak için, California’da bir restoranı bastı.
Beş ay süren araştırma sonucu Apollo 11 görevinde Dünya’ya getirilen taneciğin, 74 yaşındaki Joann Davis’in, Denny’s restoranında olduğu tespit edildi.
Davis, restoranına gelen NASA ajanları ve yerel yetkililere, “kum taneciğinin uzay mühendisi olan kocasına Neil Armstrong tarafından hediye edildiği” gerekçesiyle karşı koydu. NASA, konu hakkında açıklama yapmadı.

Bilimsel değeri olmayan normal bir haber aslında. Ama nedendir bilinmez baya bi garibime gitti bu olay. Altındaki sebep ne acaba.. Hemde bu kadar yıldan sonra..
-
garip çok garip
-
Aya gitme olayı tamamen hikaye oldugu için geri almıştır.
Şimdi kadın çıkartır o kum tanesini bakın benim kocam aydan getirdi der.Sonra bi araştırırlar bilmem teksasdaki hangi çöldeki kum tanesi çıkar diye geri almıştır kesin :D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Aya gitme olayı tamamen hikaye oldugu için geri almıştır.
Şimdi kadın çıkartır o kum tanesini bakın benim kocam aydan getirdi der.Sonra bi araştırırlar bilmem teksasdaki hangi çöldeki kum tanesi çıkar diye geri almıştır kesin :D
-----------------------------güzel tespt :D
-
bu yaz nasayı görme fırsatım oldu içinde bi iki eski füzeden baska bışe yok ama adamlar turistik olarak sergiliyo 30 dolar adam bası aq insanları nasıl sikeceklerini bilmiyolar bi fotograf cekildim 40 dolar istediler