Nascamd Free Server Anlatım (Uydu Alicisi İcin)
-
baff 2000 ful hd yumatu Hd nascamd free server aktif etmek..1-Cihaz açıkken menü-internet- netclient config okeyle.
2-Açılan server kanllarından herhangi biri üzerinde iken kumandadan epg tuşuna bas .Downloading nasscamd config uyarısı gelecek..Ve cihaz reboot edip kapanıp açılacak.
3-Cihaz tekrar açıldığında tekrar server menüsüne geliyoruz.Beyaz aktive yazan tuşa basıyoruz ve köşede nascamd menüsü açılıyor..Burada ilk satır Nass active üzerine gelip okeyliyoruz..
4-Açılan menüde şu Kodu giriyoruz..kare55kare007yıldız (# 55 # 007 *) tuşlayıp okeyliyoruz..tüm şifeli kanallar free acık cihazi olanlar bilginize
-
dreambox içn yokmu :)
dün bitmiş serverın süresi :((
-
arkadaşlar benim server destekleyen uydu alıcım ve internetim var ama sadece turksat çanağım var. server izlemek için hotbird ya da başka bir uyduya çevrilmiş bir anten gerekiyor mu? bunu öğrenmek istiyorum
-
Freddie bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar benim server destekleyen uydu alıcım ve internetim var ama sadece turksat çanağım var. server izlemek için hotbird ya da başka bir uyduya çevrilmiş bir anten gerekiyor mu? bunu öğrenmek istiyorum
-----------------------------tek canaga bir uyducu bul multifeed ile 4.5 uydu cekersin 4.5 canaga gerek kalmaz.uyducu şart tabi hassas ayar gerekir ayrıca server kiralaman gerekir tabi şifrelileri izlemek icin
-
şimdi bende tv kartı war dijital canak alıcam d smart recever war bide onu tv e bi kabloda tv kartına baglıyıcam ama bu discovry i felan nasıl izliyicem ? acaba ek bi zamazingomu lazım