folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nascamd Free Server Anlatım (Uydu Alicisi İcin)

Nascamd Free Server Anlatım (Uydu Alicisi İcin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

baff 2000 ful hd  yumatu Hd  nascamd free server aktif etmek..

1-Cihaz açıkken menü-internet- netclient config okeyle.

2-Açılan server kanllarından herhangi biri üzerinde iken kumandadan epg tuşuna bas .Downloading nasscamd config uyarısı gelecek..Ve cihaz reboot edip kapanıp açılacak.

3-Cihaz tekrar açıldığında tekrar server menüsüne geliyoruz.Beyaz aktive yazan tuşa basıyoruz ve köşede nascamd menüsü açılıyor..Burada ilk satır Nass active üzerine gelip okeyliyoruz..

4-Açılan menüde şu Kodu giriyoruz..kare55kare007yıldız (# 55 # 007 *) tuşlayıp okeyliyoruz..

tüm şifeli kanallar free acık cihazi olanlar bilginize

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

dreambox içn yokmu :)

dün bitmiş serverın süresi :((

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freddie
    Freddie's avatar
    Homo

arkadaşlar benim server destekleyen uydu alıcım ve internetim var ama sadece turksat çanağım var. server izlemek için hotbird ya da başka bir uyduya çevrilmiş bir anten gerekiyor mu? bunu öğrenmek istiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Freddie bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar benim server destekleyen uydu alıcım ve internetim var ama sadece turksat çanağım var. server izlemek için hotbird ya da başka bir uyduya çevrilmiş bir anten gerekiyor mu? bunu öğrenmek istiyorum

-----------------------------

tek canaga bir uyducu bul multifeed ile 4.5 uydu cekersin 4.5 canaga gerek kalmaz.uyducu şart tabi hassas ayar gerekir ayrıca server kiralaman gerekir tabi şifrelileri izlemek icin

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi bende tv kartı war  dijital canak alıcam d smart recever war bide onu tv e bi kabloda tv kartına baglıyıcam ama bu discovry i felan nasıl izliyicem ? acaba  ek bi zamazingomu lazım

Toplam Hit: 2390 Toplam Mesaj: 5