Nasıl Bi Köpek Alsam
-
Favorim şuanda golden ama bakımı nasıl aşıları nekadar mamaları nekadar ? vs vs hayrınına yavru vericek olursada degerlendiririz :D görüşlerinizi bekliyorum
-
aşılar 35-45 lira. mamaların fiyatı kalitesine göre değişiyor. iyi bi mama alacaksan aylık 100 lira mama masrafın olur. ama emin ol düşündüğünden daha masraflılar. yatağı, tasmaları, tuvalet eğitimi için alırsan ugodog vs. bi de kemirip kullanılamaz duruma getirecekleri var.
-
Hacı gitti işte dükkana dedim böyle böyle adamda senini dediklerini söyledi ama deger :D ama yavru yok .D ortada
-
Google grafik arama : dog boo
-
saf kan kirmaya gore daha pahaliya gelicek. Kirmalarin genelde daha az saglik problemi oluyor. Kopek bakiminin en pahali kismlarindan birisi saglik.
-
Elinde olan yokmu :D
-
golden köpek mi arkadaş şimdi sen onu beslesen kendine alıştırsan ben sana bi defa vursam o köpek bişi yapar mı yok cnkü muhtamelen o köpek yavşak olcaktır
ama git kangal yada doberman yada sibirya kurtu alırsan ben sana vursam o köpek asvaltı kazır . kızlara hava atmak istiyorsan sibirya al yok bn vahşi bişiler istiyorum diyorsan ya kangal ya pitbul umarum yardımcı olmuşumdur
golden alma o köpekler yavşak yani hemen adamın üstüne atlarlar sevilmek isterler nazik hayvanlardın hemen sna aşık olurlar aynı kuş gibi yani .d
-
Arjantin dogo al çok akıllı ve sağlam köpek