Nasıl Bir Bilgisayar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bilgisayar alacağım, kullandığım programlar ;

- İllustrator

- Photoshop

- Dreamweaver

- Corel

Yani anlıyacağınız tasarım için bi bilgisayar arıyorum. Bütçe 2000 TL civarında. Önerilerinizi bekliyorum özellikleri ve fiyatıyla iyi bi bilgisayar lazım :)

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Bu arada belirtmeyi unutmuşum laptop olacak arkadaşlar

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

İşlemcini intel al derim.Bütçen saydığın programlar için fazla bile.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Yok üstad fazla değil aslında. bütün programlar aynı anda açık oluyor bende ve kasıntı yaşıyorum. Bende Samsung R580 JS01-TR var 3 yıldır tık demedi ama şimdi hafiften ısınmaya başladı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    i7 47xx serisi (xx yerine rakamlar gelecek) işlemcili ama mutlaka 1600 mhz ve üstü, 32gb ram lı olsun. 32gb genelde i7 işlemcilerin destekleme sınırıdır yoksa ram 48gb olsun derdim. Bu ram çok demeyin görüntü işleme yazılımları konu ram olunca karadelik gibi. Tabi birde ssd disk olmalı.
    2000 tl ye zor bulursun kasmayacak birşeyi.
Toplam Hit: 604 Toplam Mesaj: 5