Nasıl Bir Hizmettir ( Ttnet )
-
10 gün önce taşındık ve ancak pazartesi günü nakil başvurusu yapabildim . Cumartesi akşam üstüne doğru bir ekip geldi ve bağlantıyı gerçekleştirdiler
fakat telefon dan bir yeri ardığımda 2 kez arıyom hem yan komşudan hem bizm telden ( Bi nevi bilmeden yan komşunun tel hack lendi xD ) bağlantı böle olunca hiçbir şekilde int e bağlanamıyordum bağlanııyor ama kullanıcı adı ve şifrenin yanlış olduğunu sölüyor bugün telefonu düzzeltmek için bir ekip daha geldi herşeyi yerli yerine taktılar fakat ekip gittkten 3 saat sonra yine kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmedi hemen bulunduğum şehirdeki arıza çalışanları aradım
yapabilecekleri birşey olmadığını söledi , modem arayüzünden kullanıcı adı ve şifreyi tekrar girmemi ve modemi yeniden başlatmamı söledi yaptım oldu fakat 30 dk kadar önce yine oldu ynie aynı sını yaparak düzelttım , ve biras önce yine oldu yine düzelttim bu hep bölemi sürecek nasıl bir hizmettir bu adamlar birşeyi bile düzgün yapamazlarmı çalışanların hiçbirşey umrunda değil bütün gün keyif yapıyorlar saat 5 olduğu gibide ne iş varsa yarıdaa bırakıp gidiyorlar Hep zulüm .... Hep Zulüm .... -
hacı sen ekipleri bir kere daha çağır eve girince adamlar kapıyı kitle bunu yapmadan sizi salmam de :DDD
veya adamlar gelince iyi bi fırça at yanlarında müşteri hizmetlerini falan ara bağır çağır arada söv bunlar bu dilden anlıyoya benziyo
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------hacı sen ekipleri bir kere daha çağır eve girince adamlar kapıyı kitle bunu yapmadan sizi salmam de :DDD
veya adamlar gelince iyi bi fırça at yanlarında müşteri hizmetlerini falan ara bağır çağır arada söv bunlar bu dilden anlıyoya benziyo
-----------------------------
Yan komşuyla birlik olduk beraber sövdük ama işe yaramadı müşteri hizmelterinide aradım onlar ekiplerden daha kıl dün aradım top un biri çıktı hem müzik çalıyo arkada hem konuşuyo adamın 1 kelimesini bile anlamadım Bunlardan Adam olmas .
-
Bak bu verdiğim adresten şikayet formu doldur 24 saat içinde seni arayıp hallederler.Telekom ve ptt ile ilgili sorunlarda internet sitelerinden şikayet formu doldurup gönderin anında hizaya getiriyorlar çalışanlarını :)
http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/TTHakkinda/Iletisim
-
sen uğraşma onlarla git ya biri ya da smile kullan...

-
sen o ekibi 3 kere evine cağıracagına modemini kurcuklamayı kesmeyi veya sağlam bir modem kullanmayı deneseydin o ekip başka arızalara bakabilecekti.
ne yapsın adamlar evine kadar gelip modem ayarlarınıda yapmışlar senin modem hafızasında şifreyi tutamıyorsa bunda tt nin ne suçu var.
-
vegapc bunu yazdı:
sen o ekibi 3 kere evine cağıracagına modemini kurcuklamayı kesmeyi veya sağlam bir modem kullanmayı deneseydin o ekip başka arızalara bakabilecekti.
ne yapsın adamlar evine kadar gelip modem ayarlarınıda yapmışlar senin modem hafızasında şifreyi tutamıyorsa bunda tt nin ne suçu var.
vegapc ye katılmakla beraber türktelekom bu aralar en az eleman ile en çok verimi yakalama çalışıyor ve bir sürü teknik eleman çıkarıyor. bunun sonucunda da bir çok arızaya ya gidilemiyor. -
Seninkisi Hizmet değil Hezimet olmuş
-
ttnetin yatıcak yeri yok
-
Bok atmadan önce, teknik bilgi sahibi olun plz.
Sorun zaten adamlarda değil senin modeminde.