folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nasıl Bir Hizmettir ( Ttnet )

Nasıl Bir Hizmettir ( Ttnet )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    10 gün önce taşındık ve ancak pazartesi günü nakil başvurusu yapabildim . Cumartesi akşam üstüne doğru bir ekip geldi ve bağlantıyı gerçekleştirdiler
    fakat telefon dan bir yeri ardığımda 2 kez arıyom hem yan komşudan hem bizm telden ( Bi nevi bilmeden yan komşunun tel hack lendi xD ) bağlantı böle olunca hiçbir şekilde int e bağlanamıyordum bağlanııyor ama kullanıcı adı ve şifrenin yanlış olduğunu sölüyor bugün telefonu düzzeltmek için bir ekip daha geldi herşeyi yerli yerine taktılar fakat ekip gittkten 3 saat sonra yine kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmedi hemen  bulunduğum şehirdeki arıza çalışanları aradım
    yapabilecekleri birşey olmadığını söledi , modem arayüzünden kullanıcı adı ve şifreyi tekrar girmemi ve modemi yeniden başlatmamı söledi yaptım oldu fakat 30  dk kadar önce yine oldu ynie aynı sını yaparak düzelttım , ve biras önce yine oldu yine düzelttim bu hep bölemi sürecek nasıl bir hizmettir bu adamlar birşeyi  bile düzgün yapamazlarmı çalışanların hiçbirşey umrunda değil bütün gün keyif yapıyorlar saat 5 olduğu gibide ne iş varsa yarıdaa bırakıp gidiyorlar Hep  zulüm .... Hep Zulüm ....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hacı sen ekipleri bir kere daha çağır eve girince adamlar kapıyı kitle bunu yapmadan sizi salmam de :DDD

veya adamlar gelince iyi bi fırça at yanlarında müşteri hizmetlerini falan ara bağır çağır arada söv bunlar bu dilden anlıyoya benziyo 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı sen ekipleri bir kere daha çağır eve girince adamlar kapıyı kitle bunu yapmadan sizi salmam de :DDD

veya adamlar gelince iyi bi fırça at yanlarında müşteri hizmetlerini falan ara bağır çağır arada söv bunlar bu dilden anlıyoya benziyo 

Yan komşuyla birlik olduk beraber sövdük ama işe yaramadı müşteri hizmelterinide aradım onlar ekiplerden daha kıl dün aradım top un biri çıktı hem müzik çalıyo arkada hem konuşuyo adamın 1 kelimesini bile anlamadım Bunlardan Adam olmas  .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Bak bu verdiğim adresten şikayet formu doldur 24 saat içinde seni arayıp hallederler.Telekom ve ptt ile ilgili sorunlarda internet sitelerinden şikayet formu doldurup gönderin anında hizaya getiriyorlar çalışanlarını :)

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/TTHakkinda/Iletisim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    sen uğraşma onlarla git ya biri ya da smile kullan...

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    sen o ekibi 3 kere evine cağıracagına modemini kurcuklamayı kesmeyi veya sağlam bir modem kullanmayı deneseydin o ekip başka arızalara bakabilecekti.
    ne yapsın adamlar evine kadar gelip modem ayarlarınıda yapmışlar senin modem hafızasında şifreyi tutamıyorsa bunda tt nin ne suçu var.

Selam ve dua ile...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    vegapc bunu yazdı:
    sen o ekibi 3 kere evine cağıracagına modemini kurcuklamayı kesmeyi veya sağlam bir modem kullanmayı deneseydin o ekip başka arızalara bakabilecekti.
    ne yapsın adamlar evine kadar gelip modem ayarlarınıda yapmışlar senin modem hafızasında şifreyi tutamıyorsa bunda tt nin ne suçu var.

vegapc ye katılmakla beraber türktelekom bu aralar en az eleman ile en çok verimi yakalama çalışıyor ve bir sürü teknik eleman çıkarıyor. bunun sonucunda da bir çok arızaya ya gidilemiyor. 

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Seninkisi Hizmet değil Hezimet olmuş

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    ttnetin yatıcak yeri yok

hack forum https://www.turkhacks.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bok atmadan önce, teknik bilgi sahibi olun plz.

Sorun zaten adamlarda değil senin modeminde. 

Toplam Hit: 1382 Toplam Mesaj: 10