folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Nasıl Bir Site Olmalı Fikirlieriniz Nedir

Nasıl Bir Site Olmalı Fikirlieriniz Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Mahalledeki bilgisayar işlerini kovalayacağım.

hosting ve domian aldım.

html ile basit bir şey kurup yapabileceğim işleri bir sayfada yazmak yeterli gelir mi, yoksa wordpress falan mı kurmak doğru olur. ?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

WhatsApp numaran olsa yeterli diye düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı

WhatsApp numaran olsa yeterli diye düşünüyorum.

Güzel, çözüm olarak bılunsun

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hocam mahalledeki işleri kovalayacaksan bence websitesi yerine sticker bastırıp sağa sola yapıştır.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

İnsta , Face , Whatsapp no , sağa sola sticker tamamdır. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Hocam mahalledeki işleri kovalayacaksan bence websitesi yerine sticker bastırıp sağa sola yapıştır.

Sırada o var, sağa sola yapılştırıp  çevreyi kirletmek istemediğimden uygun yerler neresi olur onada bakınıyorum hocam teşkr

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı

İnsta , Face , Whatsapp no , sağa sola sticker tamamdır. 

Sosya medya kullanmıyorum ama açmak içap ediyor galiba. Teşk

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

Sırada o var, sağa sola yapılştırıp  çevreyi kirletmek istemediğimden uygun yerler neresi olur onada bakınıyorum hocam teşkr

otobüs duraklarına yapıştır hocam.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 1085 Toplam Mesaj: 8
site tavsiye