Nasıl MACBOOK Neler Diyebilirsiniz
-
Alınmaya deger bi parça turkiyede cok pahalı ben yurtdısından alıcam
web sayfası http://www.istanbulbilisim.com.tr/MacBook-Pro_MC026LL-A--Z0GRQ--APPLE-DUNYASI,8720.html
1.799 €+Kdv
4.351,57 TL

İŞLEMCİ
İşlemci Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.66 GHz. 6 MB Cache Bellek T9550 İşlemci RAM
RAM
4 GB 1066 MHz DDR3 (Max. 4 GB) RAM
SABIT DISK
HDD
320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
İŞLETİM SİSTEMİ
İşletim Sistemi
Mac OS X 10.5 Leopard
OPTİK SÜRÜCÜ
DVD+R DL DVD-RW Double Layer SES ÇIKIŞI
Ses Çıkışı
Optic stereo ve analog ses çıkışı
PİL
Batarya Rechargeable 85Watt Lithium Battery Batarya Ömrü 5 Saat (Kablosuz iletişim açık durumda) kamera
Entegre Kamera iSight Kamera ve mikrofon EKRAN KARTI
Ekran Kartı
NVIDIA GeForce 9600M GT 256 MB ve NVIDIA GeForce 9400M DDR3 256 MB Ekran Kartı KRAN
Ekran LED glossy Ekran Boyutu 15.4” Ekran Çözünürlüğü 1440X900 Model MC026LL/A Z0GRQ NETWORK
Integrated Wireless LAN YES Integrated Bluetooth(Version) 2.1 + EDR Bluetooth Range(m) 10 Wireless LAN Max. Date Rate (Mbps) 300 Wireless LAN Range (m) max. 100 Wireless LAN Type AirPort Extreme (802.11n) Ethernet network 10/100/1000 BASE-T Ethernet ÖLÇÜLER VE AGIRLIK
Derinlik 249 mm Yükseklik 24 mm Ağırlık 2.49 kg Genişlik 364 mm GÜÇ KAYNAGI
Voltaj AC 85W MageSafe Power Özel mıknatıslı sistem arayüzler
Firewire 800 mbps 1 Microphone Jack 1 RJ-45 Direct Port (Network) 1 USB Speed High/Full/Low USB Port (quantity) 2 USB Version 2.0 USB Connector Type A Audio out 1 Express Card Slot Type 34mm Audio out Type(s) Stereo Headphones/Speakers Jack Express Card Slot 1 TEKNİK DESTEK VE SERVİS
Teknik Destek & Servis
2 Yıl Garanti
Nakliye Nakliye Ücretsiz -
işletim sistemi snow leopard olmalı Mac OS X 10.5 Leopard değil
-
yurtdışından kaç paraya alıcan?
-
paran varsa al macbook kalitelidir, pilide çok gider, sıkıntın olmaz. ama dersen ki performans olsun yeter, o zaman kalitesi düşük diğer markalara göz at.
-
hoca yurtdısında buraya gore cok daha ucuzdur aldıkmı tam alalım dimi bu mac ile uzun yıllar idare edebilirim
-
neler yapılır bu aletle windows plakformlarından farkı nedir sizin için almanızı gerektiren unsur nedir?
-
ilk etken performans tabiki sonra machintos kullanma istegim.normal pcde i olmuyor ama mac te win i oluyor oyuzde ikisinide kurup performanslı bi sekilde calısmak grafik arayuzunun daha kaliteli olması
-
4.351,57 TL
bu kadar parayı bu alete vermek bence mallıktan başka bişey değildir
-
o kdr param yok zaten ki olsada vermem ben yurtdısından alıcam veregim parada en fazla 2000 2500 arası olur fazlasını verirsem zaten gece uyuyamam
-
yurtdışı fiyatlarıda çok aşağıda değil.çok uçuk fiyatlar ama gerçekten güzel pcler...