Nasıl Olmuş?
-
Uzun süredir yoğunluk dolayısıyla pek bulunamadım tbt de ancak bu şekilde bir merhaba demiş olayım :)
Yeni yaptığım proje.
Nasıl olmuş? Yorum, Öneri, Eleştiri ve Fikirlerinizi Bekliyorum...
-
on numara kardesim.
-
ben beğendim dostum içeriği de güzelmiş . Ama hoşgeldiniz yazısı olmamış gibi oraya
geberlan tarafından 14/Eki/13 12:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Yazılar da çok büyük boşluklar var onun dışın da proje sağlam
-
bende beğendim güzel site olmuş
-
Beğenmedim, çok basit ve kalın hatlara sahip biraz daha kibar ve zarif olabilir, şahsen ben bir tüketici olarak bilgi almak için sitene girsem alacağım ürün için 3 defa düşünmek zorunda kalırdım.
-
i- sağdaki flash banner siteye reklam almışşın gibi duruyor.ilk baktığımda harbi reklam sandım :)
ii - 1920x1080 p lik monitorde arkaplanın sağında solunda mavi boşluklar kalıyo. arkaplana sayfayı kaplattır css ile.
iii - ürünler sayfasında içeriğin sağındaki dikey mavi çizgi kendini tekrarlıyo, ve tekrarladığında çirkin duruyo.onu no repeat yap, dikine komple tek parça haline kaplasın
iv - sağdaki banner yerine iletişim formu, "bize ulaşın" tarzı bişey koyabilirsin. hatta su anki bannerin hemen üstüne koy bu bannerde o kadar kotu durmaz o zaman
v - sitenin en altında bir footer yok. oraya telefon numarası / adresi yaz. insanların telefon numarası için ilk baktıkları yer orasıdır
ayrıca bak : http://l1310.hizliresim.com/1g/g/tkt13.jpg
sayfanın arkaplan rengi kahverengi kalmış, arkaplan resmi yüklenene kadar insanlar arkayı komple kahverengi görücek.ürünler sayfasında mavi ama anasayfa ve iletişim kısmında kahverengi kalmış
-
Hocam bu kaç para ?
RED EARTH