Nasıl Takip Ederim
-
Arkadaşlar Yeni ürün buluşları yeni marka ve firmaları nasil nereden takip ederim. Distribütörlük vb. işlemler için türkiye'de olmayan firmalarla sürekli yazışıyorum bayilik distiribütörlük biri dönüyor biri dönmüyor fakat yeni başlayan tüm firmalar dönüyor bu yüzden yeni kurulan yeni oluşan markalar ürünleri vs takip edebileceğim bir yer varmıdır ?
Ben bir kaç tane buldum misal işte kırılmaz cam cizilmez bilmem ne vs. Gibi ürünlerin teknolojileri üreticileri vs. -
Yeni ürün tanıtım vs. Gibi bişey misal yeni bir ürün çıkmış tanıtımı var yada tanıtımını sunumu yapan siteler ne desem çıkar ne desem bulurum vs.
-
Şimdi muhtemelen her yeni kuruluşun açıldığında aldığı izinler belgeler falan var. Türkiyede de ilgili devlet dairelerinde kayıt tutuluyordur veyahut e-devlette. Kimlerin nasıl erişimi olur bilmem, senin yabancı ülkelerdeki bu belgelere ihtiyacın var. Eh, zor gibi. Google ancak :D
-
noname bunu yazdı
Şimdi muhtemelen her yeni kuruluşun açıldığında aldığı izinler belgeler falan var. Türkiyede de ilgili devlet dairelerinde kayıt tutuluyordur veyahut e-devlette. Kimlerin nasıl erişimi olur bilmem, senin yabancı ülkelerdeki bu belgelere ihtiyacın var. Eh, zor gibi. Google ancak :D
Yok öyle değil misal bir firma var artık markalaşmış kingston sandisk Apple Samsung vs gibi bunlar gibi yeni olan türkiye'de olmayan markalar var misal zalman sogutucuları gibi Bu tarj firmaları bulup distribütörlük almayı düşünüyoruz. İşte bunu nereden bulabiliriz.
-
Google'ye
Yeni ürün takipSon çıkan ürünler
vs. yazarsan belki istediğine yakın sonuçlar bulabilirsin. Tabi bu tahmin işine yararmı bilemem :)