Nasıl Unutabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben hayatımda hiç bir kızdan hoşlanmadım.Ama bu yıl platonik olarak birisine tutuldum... Ne söyleyebiliyorum nede unutabiliyorum...Bu olay tabi derslerimede yansıyor,çalışamıyorum.Unutmak istiyorum ama bi türlü aklımdan çıkamıyor.Kardeşinize bi öneriniz var mı?

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

vallaha teyzem EFT diye bir şey anlattı bana. vücudundaki belli akupunktur noktalarına böyle pıt pıt diye vurup bir yandan  mesela biri hakkındaki fikirlerini nasıl değiştirmek istiyorsan onu söylüyorsun. zamanla bu bilinçaltına yerleşiyormuş.

şu sıralar kemoterapi falan alıyorum moralim de yerinde olsun diye anlattı teyzem bunu ama ben şüpheci yaklaştım gene... ama sen bulursan internette bir dökümanını falan uygula bence hem çok kolay hem de kısa süren bir şey....

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
      Güzel yöntem ama bildiğin başka bir yöntem varsa daha iyi olur:) Birde insanların sorunlarını bilinçaltına koyması zararlıymış;)

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

_Garez_ bunu yazdı:
    -----------------------------
      Güzel yöntem ama bildiğin başka bir yöntem varsa daha iyi olur:) Birde insanların sorunlarını bilinçaltına koyması zararlıymış;)
    yok sen sorununu koymayacaksın... o vuruşları uygularken mesela "bilmemkimi sevmem" diye tekrar edeceksin.

ve zamanla bu seanslar sonucunda o kişiyi sevmene dair şeyler beyninden silinecek , daha doğrusu bilinçaltın onları hissetmeni engelleyecek...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Evet kardeş yardım ettiğin için tşk edrm buldum.Buyrun arkadaşlar sizde okuyun sizede birgün lazım olabilir;

EFT Nasıl Uygulanır? Çocuklar da dahil herkesin uygulayabileceği EFT, parmak uçları ile yüzün ve vücudun belli noktalarına hafif vuruşlarla gerçekleşiyor. EFT, geleneksel akupunktur yönteminin uygulandığı insan bedenindeki enerji meridyenlerine, aynı tedavinin iğneler olmadan uygulanışıdır. Bu, parmak uçları ile baş ve göğüsteki belirli meridyenler üzerine kinetik enerji uygulanması ile gerçekleşir. Parmak uçları ile basınç uygulanırken, bireyin kendisini rahatsız eden problem ne ise onun üzerine yoğunlaşması gerekiyor. Bu travmatik bir olay da olabilir, bir bağımlılık, ya da herhangi bir acı da. Aynı anda yapılması gereken diğer şey ise kişinin sesli kendi kendine olumlu telkinlerde bulunması. Bir taraftan enerji meridyenlerine hafif vuruşlar uygulanırken diğer taratan sesli pozitif telkinler yapılması, bedeninizin bioenerji sisteminden duygusal tıkanıklığı atmanızı sağlar. Böylece hem zihninizi hem de beden dengenizi yeniden sağlamış olursunuz ki, bu da normal sağlık seviyesinin korunmasında ve fiziksel rahatsızlıkların azaltılmasında temel önem taşır. Hangi Rahatsızlıklarda Etkilidir? Negatif duyguları azaltır: Stres, takıntı, evham, keder, travma, uykusuzluk, kendini değersiz hissetme gibi. Aşırı yeme isteğini ve olumsuz alışkanlıkları azaltır: Kilo problemi, sigara alışkanlığı, tırnak yeme, her türlü yiyecek zaafiyeti vb. Fiziksel rahatsızlıklardan duyulan ağrıları azaltır: Migren, sırt ağrıları, boyun ağrıları gibi. Pozitif enerji aşılar: Öfke, kızgınlık, dış faktörlerden aşırı etkilenme, utangaçlık,çekingenlik, stres, hiperaktivite, konsantrasyon ve motivasyon bozuklukları, başarısızlık korkusu, özgüven eksikliği, iş ortamında insan ilişkileri gibi. Fobiler: Yükseklik fobisi, agorafobi, hayvan fobileri (yılan, köpek, fare vb.), toplum önünde konuşamama fobisi. Sanat: Yaratma blokajı, yazma blokajı, müzik enstrümanı kullanımında performans düşüklüğü vb. Yukarıdaki tüm sorunların giderilmesinde EFT etkili bir yöntemdir. Bireysel olarak uygulanabileceği gibi, grup seansları da düzenlenmektedir. 

Kilo Vermek İçin EFT

Kilolarınızın aslında neden kaynaklandığını biliyor musunuz? Cevabı zor değil, ama sandığınızdan daha farklı: Çoğu zaman bedeninizin ihtiyacı olduğu için değil, duygularınızı bastırmak için yemek yemeye yöneldiğinizi kabul edin. Kısacası yemek yiyerek kendinizi mutlu etmeye çalışıyorsunuz. Hatta bazılarımız alkol ya da uyuşturucu kullananlarda olduğu gibi kendini yemek yiyerek uyuşturmaya çalışıyor. İşte sorun burada. Bedenimizi değil, duygularımızı besliyoruz. Onları bastırıyoruz. Bir düşünün bakalım. Hangi duygular sizi ihtiyacınızdan fazla yemek yemeğe yöneltiyor? Mutsuzluk,yalnızlık, içe kapanma, öfke, yorgunluk, stres, gelecek kaygısı? İşte tüm bu duyular ve daha başkaları sizi onları bir şekilde bastırmaya, tatmin etmeye itiyorsa, hangi diyeti yaparsanız yapın kilo vermeniz pek mümkün olmaz. Olayın psikolojik olduğu gerçeğini aklınızdan çıkarmayın. Önce hangi duygu sizi aşırı yemeğe itiyor, onu çözün. Bunu başaramadığınız takdirde, kısa süreli başarıların dışında dönüp dolaşıp yeniden aynı yeme alışkanlıklarınıza sahip olursunuz. Yapılması gereken en önemli şey sağlıklı beslenme sistemini benimseyip, hayata geçirmek. Sizi üzen, yoran tüm ruh halleri ve duygularınızdan kurtulmak için teselliyi çikolata, börek, çörekte ararsanız sorununuzu göremez, yedikçe yemeğe devam eder ve aldığınız kilolarla duygusal anlamda daha da olumsuzluğa kapılırsınız. Peki EFT Ne Yarar Sağlıyor? EFT bilinçaltınızda yeme ihtiyacınızı harekete geçiren faktörleri ortaya çıkarır, bunlar üzerinde yoğunlaşmanızı ve nihayet bunlardan kurtulmanızı sağlar. Gerçek sorun kilolar değildir. Kilolar buz dağının görünen kısmı gibi işin görünen kısmıdır. Aslında çok daha derinlerde, bilinçaltınızda yatan huzursuzluklar ve olumsuzluklarda çözümü aramak gerekir. EFT ile sorunu kökünden çözmeye yönelirsiniz. Böylece hem bedeniniz sağlığına ve formuna kavuşur, hem de iç huzurunuzu yeniden sağlamış olursunuz ve hayata bambaşka gözlerle bakmaya başlarsınız. 

EFT kilo probleminden şikayetçi olanlar için alternatif bir yöntemdir ve sorunun köküne indiği için çözümü çok daha kalıcıdır.

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    Zaman herşeyin ilacıdır tavsiye ediyorum 

Fak yu!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    genç söylemediysen unutamazsın bu kadar açık söylüyorum...yani ben 2 senedir unutamadın üstüne üstlük kaç kişi ile çıktım o sırada belki bağlanırım diye ama hayır olmuyor...platonikse unutulmuyor...hemde hiç söylemediysen hiç unutulmuyor sanırım...gerçi 2 yıl geçti belki 1 sene daha sonra unuturum...ama harbiden dersleri etkilediği doğru :D...git söyle bir şey kaybetmezsin...aynı sınıfta deilsen söyle yani...aynı sınıftaysan da söyle ulan benim gibi s.kilme :D...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    başkasına aşık olmayı dene :) becerebiliyorsan ciddiyim.

Sade Üye
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    died
    died's avatar
    Erkek
    Unutmak istedigimiz seyler hep unutamadıgımız seylerdir.. :( ama umutsuzluga kapılma pes etme bigun sende mutlu olursun..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek

oktaysecurity bunu yazdı:
    başkasına aşık olmayı dene :) becerebiliyorsan ciddiyim.

Başkasına aşık olabilirsen Onu unutursun belki ama neye yarar ki yine aşıksın.Çocuk aşık olmam derslerimi etkiliyo diyo..Doğru diil mi?

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
Toplam Hit: 2154 Toplam Mesaj: 10