Natro Web Hosting Hakkında...
-
Merhaba arkadaşlar...
İki arkadaş WEB Sayfası açmayı düşünüyoruz. Şuan kafamızda belirli birşey yok. Biraz warez tarzı biraz form karışık birşeyler düşünüyoruz. Aklıma takılan birşey var. Natro firmasından Alan adını ve Hosting' i alsam aldığım hosting' in üzerinede direk warez kursam içerisini Full paylaşımlar ile doldursam bir sıkıntı olur mu ? Yani Natro yoluma taş koyar mı ?
-
natronun ne bok yiyeceği belli olmaz
-
nedir bu warez modası arkadaş :)
-
Warez değilde ben sadece aklıma takılanı soruyorum :) Diyelim ki warez açıcaz bunun için hosting alabileceğim bir firma önerebilirmisiniz ?
-
hoca bak kendi sitesinde de onu ima etmiş zaten yasak diye..
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------
Warez değilde ben sadece aklıma takılanı soruyorum :) Diyelim ki warez açıcaz bunun için hosting alabileceğim bir firma önerebilirmisiniz ?
-----------------------------şimdiye kadar hiç bir firma ses çıkarmadı bana üstüne illa bize gel gel diye tutdaranlar çok
sunucuda dosya barındırmadıkça sorun olmaz
-
Evet şartlarını okudum. Ama dosyaları sunucu üzerinde tutmuycam Hotfile gibi download sitelerine upload edicem diyecektim ki alper cevabı vermiş. Kısacası paylaşımını yapacağım Full dosyaları Natro' nun Hostinginde tutmadığım üsrece bir problem olmaz demi. Dosyaları paylaşım sitelerine upload edip sadece indirme adreslerini siteye koyucam. Problem yaratır mı yaratmaz mı ? :)
-
Lütfen bekleyiniz. Satış asistanlarımızdan birisi size en kısa sürede cevap verecektir. Şuan görüşme yaptığınız asistanımız 'Ufukcan E.'
Ufukcan E. : Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
Ben : Merhaba Ufukcan Bey.
Ben : Natro' dan Kurumsal Plan Hosting alacağım.
Ben : Fakat paylaşım sitesi kuracağım
Ben : paylaşımını yapacağım tam sürüm programlar/oyunlar/film v.s. dosyaları Natro
Hosting' de tutmuycam
Ben : dosya yükleme sitelerine yükleyip indirme adreslerini siteme koyucam
Ben : Natro tarafından bir sıkıntı olur mu ?
Ufukcan E. : Hayır herhangi bir sıkıntı olmayacaktır.
Ben : İlginiz için teşekkür ederim
Ufukcan E. : Rica ederim.
Ben : Ozaman Natro' dan hosting almama engel olan bir şey kalmadı. :)