Nautilus Dizisi
-

soyle bir dizi var tek sezon bende daha baslarindayim. 10 bolumluk bir dizi amazonda var. Oyle cok iyi bir dizi degil ama ortalama uzeri bir dizi. Herkesin ilgisini cekmeyebilir ama vakti olanlar deneyebilir. Denizler altinda 20000 fersah kitabindan esinlenilmis. Kitapla bir alakasi yok bastan soyleyeyim.
-
Amazon yapımı olan herhangi bir çöp izlenilmez. Yüzüklerin Efendisi'ne sıçtıkları gibi buna da sıçmışlardır. :D
-
boşlukta cidden gidiyor dizi. bu arada amazona laf ettirmem en sevdiğim şey dizilerde plato kurmayıp yerinde çekmeleri netflix gibi stüdyoda kolpa çekmiyolar.
-
7-8 bölüm izleyip bıraktım hintillerin şu abartılı oyunculuğuna tahammül edemedim daha fazla
Edit: Pakistan asıllı İngilizmiş başrol ama Bollywood kültüründen beslenmiş anlaşılan
Balboa tarafından 27/Şub/26 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Eşimle izledik çok güzel diziydi, devamı gelmedi ama sanırım
-
Geçen Yaz İzledim.. Ben Çok Beğendim..
-
diziyi bitirdim, orjinal hikayenin oncesini kurgulamislar. nemo ve tayfasinin bir araya gelmesi olmus. zamani olan ve farkli bir kurgu izlemek isteyene tavsiye ederim.
PS; orjinal hikayede sirketlerle birebir bir mucadelesi yoktur ama kapitalizme karsidir
-
Öneri için tşk ederim. Burdan görüp izledm bitirdim sezonu. Herkesin kafaya uymaz böyle fantastik yapımlar ama ben 3 günde bitirdim.