Navigasyon Cihazı Önerileriniz.
-
Evet arkadaşlar aracım içi navigasyon cihazı almayı planlıyorum.cihazı alırkende sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.Kullandığınız cihazları ve iyi olduğunu bildiğiniz cihazları paylaşalım...
-
Hocam ben Aselsan ASN 3000 kullanıyorum. Gerçi benimki eskidi, üzerine 3050 ve 3060'ları çıktı. Ben gayet memnunum. Gerçi cama takılacak aparat hasar aldı, yenisini sordum yok dediler :) Ama performans olarak iyidir :)
Tomtom'u da çok kullanıyorlar bildiğim kadarıyla. Bir de - yalnızca duyduğum kadarıyla - Piranha dan uzak durun :)
-
Piranha Avatar kullanıyorum ben..
500mhz işlemci - 128mb ram - 2gb hafızası var.
haritası başarsoft'un sanırım. gayet güzel yani iç anadolu illerinde daha hiç bir sorun problem yaşamadım.
tek sorunu pili biraz gidiyor , onuda çakmaklıkla hallediyorum. onun dışında tv'si fm transmitter zımbırtısı vs. gayet güzel yani.
ekleme : post kirliliği olmasın buraya yazayın RaNGeR hocam. vallahi bir kere güncelledim ben daha. onda da sorun yaşamadım naviextrastan yapmıştım. onun dışında servisiyle ilgili filan bi muhattabım olmadı yani servislik olmadı ondan şey yaptım. yoksa bilmiyorum nasıldır servis vs. ama haritası gayet güzel geldi :)
baristbt tarafından 28/Eki/12 01:42 tarihinde düzenlenmiştir -
BarisYigit bunu yazdı
Piranha Avatar kullanıyorum ben..
500mhz işlemci - 128mb ram - 2gb hafızası var.
haritası başarsoft'un sanırım. gayet güzel yani iç anadolu illerinde daha hiç bir sorun problem yaşamadım.
tek sorunu pili biraz gidiyor , onuda çakmaklıkla hallediyorum. onun dışında tv'si fm transmitter zımbırtısı vs. gayet güzel yani.
Hocam yanlış anlaşılmasın, güncelleme ve teknik servis konusunda sorun yaşayanlar olduğunu okumuştum internette, ondan dolayı öyle yazmıştım. Öyle bir sorun yok ise lafımı geri alabilirim :)
RaNGeR tarafından 28/Eki/12 01:39 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyat ve performans benim için çok önemli şimdi sunny nin bir modeline bakıyorum 120 tl hızlıalda.Sizlerin yazdığı özelliklerin hepsi var ama denendimi o önemli...
-
bende garmin var. idare eder.
-
Magellan Explorist serisi.
-
+ up
-
igo primo 2.01 yazılım ve başarsoft harita iyidir, bu yazılım ve haritayı kullanan bir cihaz al, en kapsamlı harita başarsoftun, google maps de bunu kullanıyor ayrıca igo primo mükemmel user friendlydir...
igo primodan gerçek kavşak, tabela ve tünel görüntüleri...

-
nolanded bunu yazdı
igo primo 2.01 yazılım ve başarsoft harita iyidir, bu yazılım ve haritayı kullanan bir cihaz al, en kapsamlı harita başarsoftun, google maps de bunu kullanıyor ayrıca igo primo mükemmel user friendlydir...

bu güzelmiş de aletin adı ne ?
NetBABA tarafından 29/Eki/12 21:59 tarihinde düzenlenmiştir -
NetBABA bunu yazdınolanded bunu yazdı

bu güzelmiş de aletin adı ne ?
next, navitech gibi cihazlarda bulabilirsin