Navigasyon İle İlgili
-
arkadaşlar 5800 ım var buna hard format attım geri yükleme yapmıcam telefon sıfır gibi bağladım ovi suiteye türkiyeyi indirdim haritasını sonra sürüş rehberi yürüyüş rehberi herşeyi güncel v51 herşey güncel ancak her bağlandıgımda telefondan 50 krş çekiyor herkes beleşe giriyor ama benim paralı ne yapmak gerek?
-
Menü / Yer / Konumlama / Konumlama Yöntemleri / Ordan sadece Wi-Fi ile Tümleşik GPS seçili olsun. Para yemez o zaman
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------
Menü / Yer / Konumlama / Konumlama Yöntemleri / Ordan sadece Wi-Fi ile Tümleşik GPS seçili olsun. Para yemez o zaman
-----------------------------peki hocam sürüş yürüme yi kullanabilir miyim uyduyu görür mü yani ordaki şey yeşil filan olurmu hep tek sarı yanıyorda hatsız konumdayken
edit:yardımlı gps
tümleşik gps
bluetooth gps
şebeke tabanlı gps var wi-fi yok hocam yardımlı tümleşik ve şebeke seçili telefond
-
Telefonun GPS'i kapalı alanlarda bi de yağmurlu havalarda çekmiyor. Yürüyüşü de sürüşü de kullanırsın bu özel durumların dışında. Zaten ikisinin arasındaki farkı da biliyorsundur. Wi-Fi çıkmıyorsa Haritalar programın eski sürümdür. Uygulama klasöründen yazılım güncelleme var ordan günceller kendi. Bu arada eğer modeminde kablosuz özelliği varsa onu aç, telefonla da kablosuza bağlan güncellemelerini öyle yap. En kolay böyle oluyor. Ayrıca şebeke'yi kaldır kontörlerin o yüzden gidiyor.
-
Salu3 bunu yazdı:
Telefonun GPS'i kapalı alanlarda bi de yağmurlu havalarda çekmiyor. Yürüyüşü de sürüşü de kullanırsın bu özel durumların dışında. Zaten ikisinin arasındaki farkı da biliyorsundur. Wi-Fi çıkmıyorsa Haritalar programın eski sürümdür. Uygulama klasöründen yazılım güncelleme var ordan günceller kendi. Bu arada eğer modeminde kablosuz özelliği varsa onu aç, telefonla da kablosuza bağlan güncellemelerini öyle yap. En kolay böyle oluyor. Ayrıca şebeke'yi kaldır kontörlerin o yüzden gidiyor.
-----------------------------hocam 3.4 ücretsiz özelliğiyle birlikte diyorum güncelliyor wirelesten peki hocam şebeke tabanlı filan orjinal özelliğine çekeyimmi telefonu ?
-
Menü / Yer / Konumlama / Konumlama Yöntemleri /
burdan sadece tümleşik gps i seç
sonra haritalra gir interneti çevrimdışı yap
açık alanda ortalama 1 dk içinde bağlantı kurar eğer çok lazım oldugunde şebeke ve yardımlı gps i seçersin bir kaç sn içerisinde bulur fakat bu seçili oldugunda para gider sadece tümleşik direk uydudan çalışır
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------hocam 3.4 ücretsiz özelliğiyle birlikte diyorum güncelliyor wirelesten peki hocam şebeke tabanlı filan orjinal özelliğine çekeyimmi telefonu ?
-----------------------------Çekme bence. Aylardır ben dediğim şekilde kullanıyorum. Parasız beleş :D
-
sağolun
-
şebeke destekli yaparsan gprs e bağlandığı için kontor yer haliyle