Navigasyonda Radar Belirleme?
-
Arkadaşlar bazı navigasyonlarda sesli hız belirleyici(radar) ayarları var aktif edebiliyorsun yasal değil diye hatta uyarı veriyor :)
bu cihaz sinyal bazlımı çalışıyor yoksa sabit radarlar önceden tanımlı radarlarımı görüyor
5 çeşit radara uyumlu görünüyor şimdiye kadar hiç bir radara rastlamadığım için merak ettim :P
2. dün 2010 Q1 i attım kısa yol tanımlı yinede salak salak yollara sokuyo bazı zaman nasıl şey edecez onu
-
sorduğum şey eğer hareketli radarlarıda algıalr mı yoksa sadece sabit radarlarımı algılıyorsa bazıları algılıyor iksinide denendi discovery channelda görmüştüm ama bazı modeller algılamıyor
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
sorduğum şey eğer hareketli radarlarıda algıalr mı yoksa sadece sabit radarlarımı algılıyorsa bazıları algılıyor iksinide denendi discovery channelda görmüştüm ama bazı modeller algılamıyor
-----------------------------hoca bak kullanma klavuzunda tabit radar el radarı sabit kameralı radar trafik ışıklarındaki kameralar felan filan bütün radarları algılar diyo
ama kafama takılan bişi oldu imleç attım dün istersem o imleçe radar bilgisi girebiliyosun anlamadım gitti :)
-
önceden yeri belli olan sabit radarları bildiriyor sana. onun gördüğü radar yok.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
önceden yeri belli olan sabit radarları bildiriyor sana. onun gördüğü radar yok.
-----------------------------araç içindeki radarlarıda görür diyo ozaman hareketli radar oluyo kafam karışytı iyice :)
-
-hocam radarlardaki haritalar internetten güncellenebiliyor.bazıları da bu haritalara radarların olduğu yerleri kaydediyor.
yoksa kendi algılayabilir diye bir şey yok.radarların çoğu kızılötesi çalışıyor.navigasyon daha farklı bir sistemle