folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder NAYS / İsbankasinin (Enpara Versiyonu) Kampanyalar , İndirimler , Ücret İadeleri Vsss

NAYS / İsbankasinin (Enpara Versiyonu) Kampanyalar , İndirimler , Ücret İadeleri Vsss

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 

İş bankasınin uzun süredir kullandığım uygulaması var , NAYS ...

Aynı Finansbank in Enparasi gibi , Subesiz , masrafsız , vss birşey ... Ben uzun süredir kullanıyordum , paylasmamistim ama şu ara çok kampanya , indirim , ücret iadesi , kredi , Vsss falan yapmaya başlayınca sizi le de paylaşmak istedim ...

Mottolari şöyle birşey :

Her Zaman Ücretsiz!H içbir koşul olmadan her zaman ücretsiz kullan...

100.000 TL gibi bir limit veriyor aylık kullanım yatırma çekme falan yapabiliyorsunuz , bu kişiye göre değişiyor mu bilmiyorum ama bana tanımladığı bu şekilde... Harici olarak kart falan kullanabiliyorsunuz IBAN kullanabiliyorsunuz ...

Sürekli de bir şeyler de kampanyaları var , Hepsiburada pazar ama Trendyol yemek Sepeti , fatura ödemeleri vesaire dönüş alıyorsunuz harcadığınız tutarların yüzdesine göre , isterseniz bir araştırın...

Uygulamaya referansla üye olunca ara ara 10 lira 20 lira falan veriyordu 2 tarafa da , şuanda o kampanya yok ama üye olmak isteyen olursa yine link atayım , değerlendirin ...

Artık finansal işlemlere para vermiyor, kolayca borç alıyor, üstüne bol bol da hediye para kazanıyoruz! Sen de Nays’a gel,...

https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=35b08984-6592-49ae-9e87-2d8a8a6ab682

JiggSaw tarafından 14/Ara/24 17:46 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek

Bende Birkaç Yıldır Kullanıyorum.. Gayet Güzel.. 

Kartınıda Yolladılar Onu Kullanıyorum Sadece..

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Vssss... :)

Bunun kredi kartı versiyonu var mı sadece ön ödemeli yatır çek hesap mı

...said addicted.
Toplam Hit: 704 Toplam Mesaj: 3
kampanya indirim neys isbankasi bindirim