Nazar Duasi 8 Kisiye Yollarsan Dileklerin Kabul Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

yukarida yazilan gercekten nazar duasimi bilmem. dikkat edilecegi gibi geyik konusuna actim konuyu.

eskiden Allahla kul arasina giren deyyuslar vardi, para verirsiniz cennetten arsa satarlar, sifa icin para alirlar, okurlar uflerler vs .

simdide Allahla kul arasina msn, e-posta hatta hatta sms ve mms sokanlar var.

ne diyeyim yurdum insani kisa yoldan zengin olma, kolay kazanma hayali yuzunden herseye inaniyor. yorulmadim her gonderene mutlaka bi daha boyle mail gonderirsen 8 degil 16 kisiye gonderip bunu gonderene beddua edecegimi soyledim.  1 degil 2 defa kabul olacak duam nasil olsa kabul olacak.

INANMAYIN CANIM ARKADASLARIM TEMIZ DUYGULARINIZLA OYNANMASINA IZIN VERMEYIN.

underzero 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

Aynı ağ üzerindekilere göndersek sevap oranında azalma olurmu acaba?

Sevaplar kontrol edilirken ip numarasına mı gönderilen msn adreslerine mi bakılıyor?

Birde kazanılan sevapları sanalda harcayabiliyormuyuz paypala falan mı yazılıyor?

bunların cevabını verirlerse belki gönderirim (:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    eğitim şart. bi insan nasıl bu tip mesajlara inanabiliyo anlayamıyorum. hadi bu arapça yazılmış dua gibi gözüküyo bazı din yobazları iananabilir. ama bazne öyle sa.ma şeyler geliyo ki yok gönderirsen 10 gün içinde dileğin gerçekleşecek, göndermezsen lanetlenecen falan

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    ya inanmıyosanız inanmayın ama bu şekildede dalga geçilmez.hiç deilse diğer ardkaşlarınzıın inançlarına saygılı olun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    tpyion senin adın bundan sonra galeyanboy olsun :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tpyion bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya inanmıyosanız inanmayın ama bu şekildede dalga geçilmez.hiç deilse diğer ardkaşlarınzıın inançlarına saygılı olun
    -----------------------------

evet bunlara inanan salaklarla d.sak geciyorum. ne saygisi hangi saygi ? boyle safsatalara inan DANGALAKLAR oldugu surece ensenizden tokat ......... eksik olmaz.
    bunlara inandiginiz surece g.tunuz o sandalyeden kaldirmadan yattiginiz yerden bekleyeceksiniz herseyi.

adam bi tarafina patriotu patlattigi zaman "ben msn den dualari gondermistim, bana birsey olmaz" mi diyeceksin. otur patriotu yakalayan sistem yap. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mahir
    mahir's avatar
    Erkek
    Evet arkadaşım konuyu açtığın iyi oldu çünkü harbiden böle inananlar var 8 kişiye yollarsan hurafemidirler nedirler bunlar islamda olmayan şeyler tebrik ediyorum böle birşey yazdığın için
Toplam Hit: 1258 Toplam Mesaj: 7