Nazım Hikmetin Şiir Kitaplarını Arıyorum...
-
Nazım Hikmetin Şiir Kitaplarını arıyorum 2.el olursa çok iyi olur bedava olursa çok çok daha iyi olur öğrenciyiz uygun fiatlara verriseniz almak isterim yardımlarınızı bekliyorum
-
2. el şiir, kitapları olursa veya siyasi romanlar olursa alabilirm
-
Hocam aranıyor die başlık acmışsın, silinmiş
aranıyor kitap die acmışsın...
Üşendiğindenmi acaba?
-
İstanbul'da oturuyorsan eğer 2. el kelepir kitap evleri var, istediğin kitapları uygun fiyata bulabilirsin.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam aranıyor die başlık acmışsın, silinmiş
aranıyor kitap die acmışsın...
Üşendiğindenmi acaba?
-----------------------------aranıyor die başlık silindiğini bilmiodum çöpe baktım yok heralde açamadım dedim... kusura bakmayın bi daha olmaz üşenmek değilde böle olur diye yazdım herkesten özür dilrm
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbul'da oturuyorsan eğer 2. el kelepir kitap evleri var, istediğin kitapları uygun fiyata bulabilirsin.
-----------------------------
nerde var? -
Bayazıt meydanının karşısında kitapçılar çarşısı var. (Büyük bina) Aksaray istikametinden Eminönü istikametine giderken sağda kalıyor.
-
hocam bak madem o kadar seviyorsun ve çoğu kitabını almaya çalışıyorsun gibi algıladım.illa nazım'ın bütün şiir kitaplarını alacağım diyorsan bu sene çıkan özel bir seri var yky delta yayınlarında
http://www.kitapyurdu.com/kitap/119153/butunsiirlerinazimhikmet.htm?sa=39656058
şu linkten inceleyebilirsin.diyeceksin 65 ytl imiş ben ikinci el arıyorum.ama benim gibi bütün şiirleri bir yerde olsun ve elimin altında olsun dersen ikinci ellerini bulup toplamaktan daha ucuza mâl olur görüşündeyim.ben de adam akıllı para kazanmıyorum ama biraz biriktirip almayı düşünüyorum bence bu şekilde yapmak daha mantıklı.sağlıcakla.